Topplagen levererade!

TIERP, Stefan Andersson: -Olyckligt att vi inte kunde utöka vår 1-0-ledning i första, trots bra chanser, utan det blir en kvittering istället. Känner att vi är riktigt bra i 5 mot 5. MEN…man vinner inga matcher i utvisningsbåset!! Vidkommer prata ihop oss imorgon på träningen och vi behöver ta bort all naivitet ur vårt spel!
Sen vill jag hylla Haninges back Joakim Albertsson som ”är för bra för Hockeytvåan”! Manar hela tiden på sina medspelare med direktiv och själv gör han bara rätt saker hela tiden.

HANINGE, Ludde Zettervall:-Samtliga spelare fyller en viktig funktion idag. Nu gäller det att behålla ödmjukheten och öka lite till på lördag.
Joakim Albertsson, back: -Tackar! Jo men första delen så kändes det som att bägge lagen kände på varandra, men sen i andra så lyckas vi göra några puckar som tar musten ur dom. Tycker att BP och PP funkade bra idag, och fast vi leder med 3-4 puckar i sista så har vi gubbar som går ner och täcker skott efter skott sånt gillar man att se. Men ny match på lördag igen!

Philip Hjelmgren två kassar idag!
Albertsson, för bra?

JÄRFÄLLA, Thomas Ahlperby: -Ganska bra genomförd match men..de insläppta målen är sånt vi tränat på att försöka undvika!! Får ge cred till killarna för att ändå kämpa hela matchen.
Nu gäller det att vinna en match till, på bortaplan.

Emil Broed Tre mål (!) ikväll!

GÖTA, Jörgen Hägg: -Mm, vi var inte påslagna i början vilket gjorde att vi fick jaga resultatet hela matchen. Järfälla spelade litet rakare och effektivare än oss. Några skadade spelare betydde en del idag. På lördag är det en helt ny match med bra möjligheter.

VÄRMDÖ, Andreas Ahlström: -Vi håller oss till gameplan och gör det riktigt bra i 45 minuter. Sen vet jag inte om vi blir trötta eller om sollentuna drar upp en växel vilket resulterade i konstiga misstag som straffar sig. Vi håller huvudet högt och kniper match 2 på lördag.

SOLLENTUNA, Greg Lindqvist: -Vi saknade ett koppel av spelare och fick fylla på med juniorer och det blev ett pusslande med PP och BP-uppställningar. 10 killar har aldrig spelat en sån här match så det var litet spänt och allvarligt en ganska stor del av matchen.
Värmdö gör det riktigt bra, speciellt i första perioden. Vi kanske höll en bra fart ändå för det verkade som de blev trötta i tredje och då kunde vi börja producera mål.
Jag hoppas och tror att vi gör en bättre match på lördag och vinner PO1 då.

William Hedman – två kassar idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.