Järfälla och Lidingö klara för PO2!

Redaktionen på plats i Stora Mossens Ishall och det var en ovanligt stor publik som fick se en olidligt spännande tillställning med få mål men helt jämn till chanser och spel.
Göta ledde med 2-1 till i sista minuten då Järfälla lyckas kvittera i en rörig situation.
Järfälla gör vinstmålet i förlängningens tredje minut och helt plötsligt är Götas säsong över.
Järfälla får nu möta Haninge i PO2 och tyvärr fick man sin ledargestalt Emil Broed skadad i en knätacklingssituation och han är nog borta för resten av säsongen (?). Man har sen tidigare fått Marcus Green, toppbacken, skadad mot Göta, i en knätackling! Oddsen att vinna över Haninge är nu högre eftersom Järfällas kanske två bästa spelare inte kan vara med.

GÖTA, Jörgen Hägg: – Riktigt jobbigt att förlora på hemmaplan när vi ändå hade Järfälla på gaffeln ända till sista minuten…då kommer en studspuck, suck.
Det blir ju nån sorts reaktion när man inte kan knyta ihop säcken så när OT kom igång så hade Järfälla ett momentum som de kunde vinna matchen med.
Vi gör ändå en bra prestation idag i en match där båda lagen var ganska möra efter matchen igår.
Vi önskar Järfälla lycka till framöver.
Over and out!

JÄRFÄLLA, Thomas Ahlperby: – Fantastiskt kul även om hockeyn var litet krampaktig idag, båda lagen såg lika trötta ut i tredje perioden och det såg ut som Göta skulle hålla undan med sina 2-1.
Vi hade svårt att etablera tryck framåt mot slutet så när kvitteringen kom var det verkligen som axlarna sjönk ned och vi kunde se fram emot OT-förlängningen.
Att det var Simling som sen avgjorde var extra kul för han jobbar och sliter trots att han inte fått så mycket istid alla gånger.

10 Albin Berg tyckte vi var BIG, Best in Game, Adde Sjöqvist höll med!

FLEMPAN, Daniel Despotovic: -Ja så är det med hockey Tyvärr så sätter vi inte våra lägen i dag och bjuder dom på 3 mål. Vi försöker komma tillbaka men får inte in pucken Tycker vi va bättre än Lidingö i den här matchserien men tyvärr så åker vi ut oförtjänt.

LIDINGÖ, Martin Pilö: -TACK!! Det är små marginaler i hockey. Jag tycker vi genomför matchen enligt plan. Några individuella misstag kunde ha kostat oss dyrt. Grut i mål var dock tillbaka i gammal god form och höll tätt när vi bjöd Flempan på chanser. Otroligt lättad över segern och stolt över grabbarnas arbetsmoral.
Det kommer bli en rejäl utmaning i po2 men vi har lite allt att vinna, är känslan. Kommer bli förbannat kul oavsett!