Tisdagsdraman!

Tisdagen ägnas åt Kvalserien till H2 md tre matcher:

Lagen har fyra eller fem matcher kvar att spela och naturligtvis är det dags att börja spekulera om vilka som hamnar ovanför strecket.
Brödernas har sex raka vinster och kommer högst troligt vinna serien, inget talar för att de helt plötsligt börjar förlora. De har helt enkelt de mest rutinerade spelarna…inte de mest konditionstarka kanske men…skillsen de besitter är bäst iallafall .


Åker har fyra vinster vilket ger dem ett bra utgångsläge inför de sista fyra matcherna och även om de dippat i vissa matcher så har laget en kvalitet som gör att vi tror på dem som tvåa när alla matcher spelats.


Iron vill inte höra vårt tips, kan man ana, men de dippar också ibland, trots fin insats sist mot Brödernas. De spelade ut Trånkan också men det var ett försvagat huddingelag vi såg den kvällen. Iron har dock kapacitet att ta andraplatsen men…då måste alla spelare ansluta till matcherna.


Waxholm är en Dark Horse som har fem matcher (15p) kvar att spela och har ju ett bra lag….men har bara två trepoängare på kontot…och vi undrar varför? Kan de ta mest segrar framöver så får vi revidera vår uppfattning om att de inte når upp ovanför strecket.


Trånkan har tagit fem poäng av Nynäshamn men sen förlorat resten..det räcker ju inte för att hålla sig kvar i Hockeytvåan och den insikten är kall och hård att inse…Hockeytrean är snart en realitet.

Nynäshamn räcker inte till…det är det bistra budskapet som deras resultat talar om för oss. En poäng på fem matcher är svårt att snacka bort. Man förlorar inte stort i matcherna men..man vinner inte. Kan laget vända trenden och vinna matcher framöver? Inget är omöjligt, det finns hockeykunskaper hos många i blåa laget.

Notan

Redaktionen kontaktade skyttekungen i serien, Patrick Nordström i Brödernas, som gjort 12 mål och 8 assists…hittills!!!!
-Ja, vi har fantastiskt roligt tillsammans, maken till lagsammanhållning har jag väl aldrig varit med om förut. Vi har ju väldigt bra killar i laget men även de som inte varit på så hög nivå heller. Våra backar är så bra att man knappt tror det är sant!
Nu på slutet spelar vi ju oftare och vi kan ha litet problem att få till en full trupp ibland och så har vi inte tränat en enda gång den här säsongen så…att vi fick ta i ordentligt för att vinna mot Iron sist är väl förståeligt. Nu går vi för ett par segrar till så är vi klara för Hockeytvåan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.