KÖPING och BRÖDERNAS klara!

Köping höll för trycket och vann matchen mot Järfälla vilket även betydde seger i Kvalserien till HE!

Brödernas gjorde sin plikt och vann mot Nynäshamn vilket betyder att man redan är klara för Hockeytvåan! Vi säger Grattis till de båda!

KVAL TILL HE

Järfälla kom fel in i denna match igen mot Köping. Köping vinner rättvist och Köpings keeper var på bra humör och släppte inte till något alls, mycket bra insats.

…………….

Nacka:
Philip Fornes:
-Nej det ville sig inte riktigt. Väldigt märkligt men bara ta lärdom. Vi kan bättre och det är vi många som vet. Matchen idag var lite symbolisk. Vi gör ingen jättematch igen men med många J20spelare så är vi faktiskt nära på att knipa en seger. Men målen kommer inte och sedan släpper vi in något för enkelt och då vinner man icke. Vi får tacka för oss för denna gång så får vi se vad som väntar i framtiden.
Daniel Enbacka:-Summerar man säsongen så toppar vi såklart ganska tidigt men när det väl gäller så kommer vi inte alls upp i nivå! Är man brutalt ärlig så kommer vi sist i kvalet vilket vi förtjänar med det spelet vi har men också såklart ett misslyckande. Tycker inte heller köping är så bra men dom kan ta vara på chanserna när dom ges. Tack för i år!

SOLLENTUNA, Greg Lindqvist: -Vi gör en bra insats i en bra hockeymatch. Nacka bjuder verkligen upp till dans. Vi dock litet starkare idag och väldigt skönt att studsa tillbaka från debaclet mot Järfälla! Vi hör att Järfälla ställde sin andrekeeper i målet som inte har stått i mål på väldigt länge och oavsett resultaten så känns det oproffsigt! ….(Järfällas tränare påpekar att Larsson-Tysell inte var tillgänglig)
På måndag börjar nästa säsong för oss, fram med papper och penna!

………………………

KVAL TILL H2

Åker tar ytterligare ett grepp om andraplatsen och även om Waxholm fortfarande har chansen till att få 18 poäng totalt så är det tveksamt om det verkligen kan ske…
ÅKER: MATCHRAPPORT

………

Iron hade inga problem med att åter vinna stort mot Trånkan och så här analyserar tränaren.

IRON, Robert Press: -Nu hade vi nästan full trupp och då blir det skillnad på farten i laget. Vi satte hård press på deras backar och det var vårt segervapen, det gav många chanser…och många mål!
Nöjd med insatsen. Tyvärr ser det litet svårt ut att nå andraplatsen men..vi ger allt i de sista matcherna!

…………

BRÖDERNAS, Niklas Flodin: – Nu är vi på väg till fest! Det blir på en hemlig hamburgerrestaurang..

😉
Det var en stabil match från vår sida och vi kan göra många mål men…cred till Nynäs som ändå tog i ordentligt och gick från 1-10 till 5-10 i början av tredje perioden! Skål!

NYNÄSHAMN, Robert Spath:

Vår skjutjärnsreporter på stan,Micke Flodin, haffade målkungen Notan Nordström på segerfesten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.