RESULTAT & KOMMENTARER Fredag 12 januari

IRON:

NACKA, Philip Nilsson-Fornes:
-Vi äldre gubbar fortsätter ha en okej match framåt 🙌 När vi väl får hål på SK Iron så kändes det som om vi kunde trumma på.
Jamen det är faktiskt 9 poäng på 3 matcher nu för mig. Brukar alltid ta en halv säsong innan man lyckas varva igång lite.

…………..

ÅKER, Pasi Koponen:
-Vi möter ett väldigt tungt och skickligt Sollentuna. Vi sliter och gör återigen en bra prestation men räcker inte riktigt till. Andra perioden är riktigt bra från vår sida och lite effektivare pp så hade vi kanske något mål till. Sollentuna vinner matchen välförtjänt.

SOLLENTUNA, Greg Lindqvist:
-Tack 🤩 ja men det var som vanligt inte 100% skärpa men 3 points iallafall.

………………

TUMBA, Mikael Österblom:
-Haha, om jag läst av Järfälla? ibland har man tur Pelle.
Bra 60 min tycker faktiskt vi fullständigt dominerar från första minuten
Men lite skärpa borde segern blivit större
Nu är man värd en kall 🍺
Kämpa på så hörs vi

JÄRFÄLLA, Thomas Ahlperby:
-Vet inte om de läst min gameplan, men man vinner inga matcher i utvisningsbåset eller med ägg i brallorna. Tumba var bättre än oss på allt idag och vi åker bara omkring med respekt för motståndaren.

……………….

VIGGBYHOLM, Tim Johansson-Bräck:
-Tierp var bra. Men tycker vi är minst lika bra i 2 perioder, sen faller vi tyvärr ihop när de får in det tidiga målet i tredje. Bara att komma igen.
Ja, Mattias Tumba var borta och han är viktig. Även Leon Lundberg är avgörande för oss. Vi har ju dessvärre en väldigt tunn trupp och då blir det kännbart när det är ett par stycken borta.

TIERP, Stefan Andersson:
-Vi adresserade en tydlighet i spelet och ett hårdare arbete och det svarade laget på ikväll.
Alla lag har svackor och jag hoppas att vi är på väg i form igen.
Sen är det skönt att passera Haninge i tabellen😎

…………………..

FLEMPAN, Daniel Despotovic: …väntar på svar

SPÅNGA, Niklas Lundqvist:
-Vi var väldigt nära på slutet, flera gånger om… styr i stort sett hela matchen bortsett från första 10 minuterna då de öppnar starkt, vi äger mycket upp och gör en bra match, känns extra surt att förlora när känslan är att vi var det bättre laget. Ikväll igen, precis som i tisdags..
Bara bita ihop och bli bättre till nästa match!

…………………..

GÖTA, Johan Rothlind:
-Vi var tyvärr inte påkopplade från start och Lidingö får 1-0 på första skottet. Sedan kommer vi inte alls igång och 4-0 blir alldeles för tungt att hämta upp. Vi har tre i ramen och hade något suttit under de andra två perioderna så kanske vi hade kunnat få lite liv i det. Vi behöver hitta ett sätt att vara påkopplade direkt och vilja tävla från minut ett, annars blir man besegrade av de flesta lagen i serien – så där behöver vi alla se oss själva i spegeln och fundera på hur just jag förbereder mig.

LIDINGÖ, Martin Pilö:
-Ja nu lossnade det och det beror först och främst, mindset. Vi har byggt upp en revanschlust inför matchen och killarna visade verkligen fighting spirit ikväll. Då är vi alltid jobbiga att ha att göra med. Vi fick en perfekt start på matchen och spelade sedan helt enligt manualen. Väldigt stolt över laginsatsen!

…………………….

HANINGE, Ludde Zettervall:
-Vi gör mycket bra, och mycket dåligt. För ojämna i spelet för att vinna en match rättvist. Vi krigar på.

HAMMARBY, Mats Weiberg:
-Började mindre bra i första då kanske dagen innan träning fanns kvar då den var mindre bra. Men i andra ta vi ta i det spel vi vill spela och gör mål på dom chanser vi får. Går ut i tredje och försöker spela det spel vi klarar av men små misstag och lite onödiga utvisningar gör att vi släpper in dom i matchen. Är dock stolt att vi ändå krigar och ser till att laget tar med sig 3 poäng. Vi tar med oss dom bra sakerna och ska fortsätta att kriga om poängen framöver