RESULTAT & KOMMENTARER Lördag 17 feb

TUMBA var favoriter inför seriestarten och man infriade förväntningarna till slut! Man har inte legat i topp speciellt många gånger under resan men spelat allt bättre och bättre.

Micke Österblom, Tumba
-Först vill jag dela ut eloger, Tumba Hockey har gjort ett fantastiskt arbete inför denna match som var en sponsormatch. Det var 538(!) personer i publiken vilket måste vara rekord i många former, här i Östra. Sponsringen gav ett mycket fint tillskott till föreningen så tack till Tumba, tack till sponsorerna och stort tack till publiken. Riktigt roligt!
En annan eloge går till Sudret, man hade en game plan som var riktigt svår att dyrka upp. De höll sina positioner och tänkte inte åka på någon storförlust. Till slut lossnade det litet iallafall och vi kunde vinna, inte bara matchen utan hela grundserien.
Tack till alla runt laget, alla har haft sin viktiga roll att fylla.
Emil Tikka, Tumba
-Tusen tack! Ja de blev lite ”vätskeersättning” efter matchen. Vi kontrollerar matchen, men sudret stretar emot och det märktes att dom ville håll igen bakåt. Ny match imorgon, vi får se hur den blir medtanke på att den är betydelselös. Men den ska spelas hur som helst. Väldigt roligt att vi lyckas vinna serien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.