INFÖR HOCKEYTVÅAN PO2:2

Stort Tack till följande Hockeynördar som stöttar East Coast Hockey:
Björn Josdal, Mr X, Fredrik Strandfeldt, Stefan Klang, Niklas Lundqvist, Per Orlebäck, Daniel Enbacka, Peter Andersson, Anders Wigren, Tony Boström, Stefan Wahlkvist, Elisabet Ekroth, Tony Johansson!!

Tre lag har kniven på strupen om det ska bli något mer hockeyspelande denna säsong, VÄRMDÖ, TIERP och SPÅNGA måste vinna på lördagen om det ska bli fler matcher.
Olika starttider gör att redaktionen hinner åka till först Nacka Ishall och sedan Sollentunavallen.

Två matcher kan tänkas bli jämna men kan Tierp hämta sig från 0-8-smällen och ge Tumba en match i Ishuset på lördagseftermiddagen? Oddsen känns höga men…visst har märkligare saker hänt än att ett uträknat lag hämtar kraft från tårna och från gruppens dynamik, och sen kan vinna igen!!


NACKA vs VÄRMDÖ blir spännande att se. Den gamla ishallen kommer tydligen bli full med folk och det är ett derby mellan två föreningar som det inte alltid har varit god stämning emellan.

Daniel Enbacka, NACKA:
-Godkväll! Vi får in några nya och tappar tyvärr några! J-20 hos oss har spelat klart efter en tuff play-off serie mot Nyköping så vi har extremt duktiga unga till vårat förfogande. Kort träning och teori, grabbarna känns laddade och ryktet säger lapp på luckan! Hade ynnesten att spela kvalet 2018 mot Värmdö då hade vi 450 i hallen hoppas på liknande publikfest!

Pelle Nilsson, VÄRMDÖ:
-Godkväll, jo vi har kört en väldigt lätt och kort träning ikväll. Blir lite ändringar inför matchen imorron då vi fått tillbaks några viktiga pjäser. Vi ska göra allt vi kan för att få en tredje å avgörande fight på söndag. Men då måste vi höja oss rejält och inte slarva som sist.


TUMBA vs TIERP blir också spännande på så vis om Stefan Andersson, coachen i Tierp, funnit nyckeln till startmotorn för sitt lag!! Vid hemmamatchen så fanns det inte gnista på alla tändstift så nu är det så skarpt läge det kan bli! Tumba kan ju…underskatta Tierp efter sin fina prestation i Vegahallen så det finns alltid möjligheter och svårigheter i den här branschen…..men visst, Tumba är favoriter.

Micke Österblom, TUMBA:
-Vi hade ledigt i dag på fredagskvällen sen har vi frivillig värmning i morgon bitti.
Vi ändrar inget, vi förbereder oss som vanligt, träffas 1.45 innan match och har lite genomgång.
Ssen förbereder sig spelarna sig inför matchen.
Vi går på samma trupp som i torsdags.

Stefan Andersson, TIERP:
-Vi har haft en bra träning idag. Alla känner att man under presterat, vilket kan hända.
Ny match med ny matchbild i morgon.


SOLLENTUNA vs SPÅNGA blir en nagelbitare det också. Hemmalaget har haft en bra grundserie men självklart dippat några gånger men ändå..man har ett ganska tryggt eget spel som gav en andraplats i grundserien med hela 25 vinster av 30 möjliga.
Spånga med sin sjätteplats kunde slutat högre upp…om man hade varit jämnare..under matcherna. Man vann iallafall 19 matcher och nu taggar man upp så mycket det bara går..man tyckte att man kunde ha vunnit i första PO2-matchen mot Sollentuna.

Greg Lindqvist, SOLLENTUNA:
-Yes vi har tränat på fredagskvällen.
Förändringar? Det får vi se i morgon, som vanligt några på skadelistan så laget är klart 15,15, man skall väl lämna in line uppen en timme före match.
Skall bli kul att få möta dom stora favoriterna ännu en match.

Niklas Lundqvist, SPÅNGA:
-Hallå!
Vi har tränat ikväll och gjort oss förberedda på uppgiften imorgon.
Kniven mot strupen precis som förra lördagen.
Vi har en bra känsla i gruppen och nu är det upp till bevis, tvinga fram en tredje avgörande eller bli skickade på semester.
Truppen oförändrad till imorgon.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.