RESULTAT & KOMMENTARER HOCKEYTVÅAN PO2:3

VÄRMDÖ TILL KVALSERIEN

Redaktionen anlände först till andra perioden och får då se Nacka göra 2-0.
Bra fart på båda lagen men Nacka har ett bra grepp på matchen även om Värmdö inte ser ut som ett slaget lag. Känslan är dock att Värmdö biter sig alltmer fast i Nackas zon i slutet av andra perioden.

Direkt i inledningen av tredje perioden får Värmdö en straff…som 47 Björklund exekverar med briljans, 1-2.
Detta sätter tonen för resten av perioden..Värmdö jobbar frenetiskt framåt medan Nacka blir alltmer passiva. Detta scenario såg vi i matchen på lördagen också och därför kan Värmdö gör 2-2….i BoxPlay!! Nacka blir ännu mer passiva och Värmdö gör följaktligen vinstmålet bara 30 sekunder innan slutsignalen.

Fruktansvärt för Nacka som ändå byggt upp en fantastisk laganda och verkar ha riktigt roligt tillsammans…bara för att missa kvalserien. Tyvärr är det på eget grepp känns det som…hade man fortsatt jobba på hade utfallet säkerligen blivit annorlunda.

Att Värmdö tar sig till Kvalserien är litet av resan med Åshöjden och är ju glädjesmittande av större mått! Många killar utan rutin men också en del gamla sköna rävar som vet hur man retas och kan ge tjuvnyp om det skulle behövas.
Man har unga mycket duktiga målvakter och kvickheten i laget är överraskande bra.

Vi valde av respekt att inte tränga oss in till Nacka likaså fick Värmdöspelarna tjoa ifred idag men tränarna fick säga sitt…rörda av vad laget presterat.

VÄRMDÖ:


SUDRET TILL KVALSERIEN

Emrik Söderström sköt Sudret till Kvalserien.

Ja, Sudret kom undan med blotta förskräckelsen efter att först ha förlorat returen hemma i Hemse med 5-2 och sen blev det enligt uppgörelse med Nynäshamn 20 min OT för att skilja lagen åt.
Sudret gör 1-0 efter 9.28 och slaget är över.

Har vi sett nåt liknande tidigare?
Oavsett så kommer Kvalserien till Hockeytvåan se ut så här:

GÖTA
IRON
VIGGBYHOLM
SUDRET
MARIEHAMN
GNESTA
NORRTÄLJE
WAXHOLM

Dessa lag kommer indelas i två serier med två H2-lag och två H3-lag i varje serie.
Vi återkommer med indelningen.

Stort Tack till följande Hockeynördar som stöttar East Coast Hockey:
Björn Josdal, Mr X, Fredrik Strandfeldt, Stefan Klang, Niklas Lundqvist, Per Orlebäck, Daniel Enbacka, Peter Andersson, Anders Wigren, Tony Boström, Stefan Wahlkvist, Elisabet Ekroth, Tony Johansson, Thomas Hilstad!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.