ECH avslöjar: Haninges poängkung stannar!

20-årige Johan Järlefelt gjorde succé i Haninge Anchors den gångna säsongen. På 40 matcher gjorde centern 41 poäng fördelat på 10 mål och 31 assists. Nu står det klart att Haninge får behålla sin poängkung ytterligare en säsong.

– Jo det gick riktigt bra under mitt första seniorår. Jag kom in sent till laget men fick tränarnas förtroende snabbt och fick spela med ruggigt bra spelare vilket gav bra resultat förra säsongen, säger Johan Järlefelt.

Järlefelt anslöt Haninge i slutet av Augusti efter ett provspel i Huddinge. 20-åringen som avslutade sin juniortid med två raka SM-Guld med Djurgården blev snabbt en nyckelspelare i Haninge Anchors och tillsammans med Nick Hedemyr ett fruktat radarpar i den östra ettan.

-Målet med nästa säsong är att göra minst lika bra säsong som förra året. Vi ska till allettan och jag hoppas att vi kan göra en ännu bättre Alletta än denna säsong. Personligt mål är att bygga på mig lite mer muskler med hjälp av Steffe (assisterande tränare Stefan Pettersson) i gymmet samt att producera framåt minst lika mycket som förra året och hjälpa laget så mycket som möjligt med mitt spel, avslutar Johan Järlefelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.