Hockeyfredag 29 sep

Norra

Nämen, Järfälla överraskar igen och nu gör man två bra perioder och i den sämre mittperioden  så framstår”gamle” Linus Hildeby i målet som en fantom, sägs det.

…………………………..

Lasse Billing, Bålsta: -Tack. Sönderhackad match av 33st 2min utvisningar, lika fördelade, trots att det inte var fult spel(!). 1:a linan levererar 4/5 mål. Stabilt mv spel.

Magnus Eriksson, Gimo:Vi tog för många utvisningar , sumpar för många målchanser , men vi ska ta lärdom av det här och komma igen..

Iron: Klubbledningen vill inte betala för bevakningen från EastCoastHockey men vi hoppas på att spelare och ledare kan övertyga dem att ändra sig inom kort, eller skramla själva? (red)

Mattias Lundblad, Rimbo:Hej. Vi åker runt med höga hattar och jobbar inte klart situationerna. Kreativiteten saknas och pucktempot är obefintligt. Nya tag på Tisdag.  per björnekärr: Mm, låter som coach kommer vara grym på nästa träning..Mattias Lundblad: Har vi redan varit..

Håkan Strömberg, Viggan: • Göta var bra• Vi bjöd på 3 mål o 1 i öppen• Vi hade grymt många lägen att göra mål, men har haft svårt hela säsongen med att göra mål• Vi brände 6-7 frilägen samt ett par givna mål i pp.

Kenta Pettersson, Göta: -Spelet funkade stundtals utmärkt. Återigen en stabil insats med ett skönt lugn i utsatta lägen. Dock en jämn match mellan två bra lag. Den här gången drog vi det längsta strået.

Stefan Holm, Spånga:  Dom är vassa i sina få målchanser idag! Vi kan inte göra mål på det vi skapar! I mitt tycke är vi det klart bättre laget! Vi har spelet och pucken i 80% av matchen! Men som sagt det är målen som räknas! Vi kommer igen!

Christer Westerlund, Järfälla: Jag är litet impad av mina killar som åter gör en helgjuten insats moraliskt! Sen är ju målvakten Linus Hildeby helt lysande.. Vi gör faktiskt en bra förstaperiod och likaså en bra tredjeperiod..i andra perioden var vi helt tillbakatryckta och kom inte åt pucken alls men..kämpade gjorde killarna och Linus tog alla skott!

Södra

Gustav Länn, Linden: -Det är det resultat vi får förhålla oss till, känns oväsentligt om jag upplever det som rättvist eller ej. Däremot känns det så klart som en besvikelse att tappa en poäng en sån här match. Får hoppas på lite bättre flyt framöver

Göran Gustavsson, Nynäshamn:Ja en poäng är alltid en poäng men över 60 minuter var vi ett bättre lag tyvärr förvaltar vi inte våra frilägen. Linden är ett bra lag De är jobbiga hemma, otroligt farliga i anfallszon men som du själv vet så är straffar ett jävla lotteri ha en trevlig kväll. GG

Christoffer Fröling, Värmdö: -Vi kommer inte riktigt upp i nivå ikväll. Vi skapar åter igen många lägen och tar mycket skott men det är det sista som saknas. Annars var det åter igen bra fart och härlig frenesi i skridskoåkningen! Åkers har några lägen, främst i PP, med Rasmus kommer upp stort och räddar oss ett par gånger. Kul att se! Men 3 viktiga poäng och skönt att studsa tillbaka från i tisdags och vara på vinstspåret igen! Mvh Fröling

Åker/Strängnäs: Klubbledningen vill inte betala för bevakningen från EastCoastHockey men vi hoppas på att spelare och ledare kan övertyga dem att ändra sig inom kort, eller skramla själva? (red)

Thomas Grahn, Flempan:  -Det är i spelet 5 mot 5 vi vinner matchen, massor av utvisningar, vi ger dom lite spelvändningar i de 2 första perioderna, stänger bra i 3:e,  inte noggranna med pucken, men vi blir bättre o bättre, vi har många lirare, jobbar vidare på att ha pucken..

Ulf Rådbjer, Tumba: -Jo du Pelle. Man vinner inga matcher innan den är spelad.  Vi springer bort oss i egen zon och såg lite trötta ut efter urladdningen mot Värmdö. Flempan fick ner oss i ett lägre tempot och använde hela banan. Nya tag..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.