Endast Norra spelar ikväll!

Järfälla – Rimbo : 2
Järfälla får till bra spel i sina tredjeperioder vilket inte räcker till några vinster längre…Kan man steppa upp litet till undrar vi? Medan vi funderar så vinner nog Rimbo denna match eftersom killarna från landet verkar ha fått igång sin lagapparat, vilket många bara väntat på.

Bålsta – Spånga: X
Kryss? Ja, vi vet att Spånga var bra mot Iron sist men orkade inte hela vägen och trots att Bålsta klappade till Viggan ordentligt sist så vet vi också att hockeylag inte ofta visar jämn standard utan varierar nåt otroligt i kvalitet. Vi tror detta blir en jämn kamp.

Göta – Iron: X
Kryss igen? Ja, denna toppkamp ska redaktionen åka och titta på för vi anar att det blir knallhårt. Iron gjorde sju mål i förra omgången medan Göta bara orkade med ett enda..Man anar också att Göta är mer revanschsuget än Björklingegänget så…det blir en bra hockeymatch, tror vi.

Viggan – Gimo: 1
Vi tror Vigganboys har fått sina fiskar varma sedan förlusten sist och kommer ut hårt mot ett glatt Gimo som fick känna på segersötma sist mot sina gamla kombatanter från div 3, Järfälla. Nu är ju hockey ett lustigt spel men all rutin i Viggan gör detta till omgångens superspik..

SPELA HÄR!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.