Resultat Hockeytisdag 17 oktober

Vi tog oss till Stora Mossen idag och bevittnade Göta mot Iron. En inte allt för välspelad match med mycket felpassingar. Göta tog kommandot tidigt i den första perioden och kunde sedan göra både 2-0 och 3-0 innan Iron fick igång målproduktionen. Med en sekund kvar att spela av den andra perioden gör Iron en reducering till 3-1. I den tredje perioden krigar man sedan in såväl 3-2 och kvitteringen till 3-3. I slutet av matchen har Iron en puck inne men målet döms bort på grund av spelare i målgården och matchen går till förlängning.  Förlängningen slutar mållöst och på straffarna är Iron hetast och vinner matchen.

Christer Westerlund,Järfälla: -Vi var ett nummer för små, Rimbo var starkare än vi. Dom tar bra vara på sina chanser. Man får ej glömma att det är första säsongen i div två efter tre säsonger i div tre.

Mattias Lundblad, Rimbo: -Skönt med en vinst på bortaplan! Skaplig insats av oss. Bra med ett par nya målskyttar det behövde dom..:)
…………………………

Lasse Billing,Bålsta: -Hej! Vi spelar inte på vår nivå och jobbet görs inte förrän spånga gör 2-1 i tredje. Då vaknar vi och går ikapp och förbi. Skönt att vinna när vi inte spelar bra såklart.
LOKALSPORT

Stefan Holm,Spånga: -Tjena Pelle, blytung förlust idag då jag tycker vi är på plats och verkligen visar att vi kan. Vi får en tung skada i första perioden vilket gör att vi får gå på 2 backpar resten av matchen. Domaren ser mkt utvisningar på oss i andra vilket gör oss väldigt trötta inför tredje. Vi tar ledningen och jag tycker att det är väldigt rättvist, sen kommer fallet med en skit utvisning ( Nilsson, domaren) har inte mycket rätt! På slutet ger vi bort 3-2 målet pga ren trötthet. Blytungt ikväll men vi ser framåt och vet att vi blir farliga för alla lag framöver. Idag skulle vi ju spela hemma! Men vi har ju ingen hall och inga tider i Husby så det fick bli en borta match! Snacka om förutsättningar!!:
………………………….

Kenta Pettersson, Göta: –Tjenare Pelle. Med tanke på förutsättningarna i laget med mängder med sjukdom/skador så är vi nöjda med 1 poäng. Vi är dock inte nöjda med resultatet, vi leder med 3-1 inför sista och tappar till 3-3. Vi blir passiva små och försiktiga vilket straffar sig. Fredagsledigt kommer lägligt för oss. Hoppas några är tillbaka på måndag. FILMINTERVJUER

Iron: Klubben har tackat nej till East Coast Hockeys bevakning men idag gjordes filmade segerintervjuer med tränare och spelare som arkiveras…och kan publiceras om klubben ändrar sig.
………………………….

Håkan Strömberg,Viggan: Efter fadäsen i fredags så blev denna match grymt viktig. Till kvällens match så har vi tyvärr sju spelare sjuka, en långtidsskada samt en avstängning, så det var en hel del förändringar i femmorna ikväll. Vi börjar bra och redan efter 2:30 så har vi ett avslut i stolpen och ett i ribban. Vi skapar mkt chanser och vinner skotten med klara 19-8.Tyvärr så släpper vi en en reducering i slutat av första efter slarv i mz. Direkt i andra så är vi sjukt nära att göra 3-1, men Gimo spelvänder och kvitteringen kommer efter 35 sek. Små marginaler….
Den andra perioden är inget vidare från oss och vi gör några misstag som renderar i att det står 4-4 efter två perioder, trots att vi leder skottstatistiken med klara 35-16. Vi får inte in puckarna och återigen har vi ett stolpskott när klockan står på 16:25.
När slutsignalen ljuder efter den andra perioden så åker en Gimospelare på en utvisning (2+2+10), så vi får starta den sista perioden i pp. Vi lyckas göra två mål i det pp-spelet och få lite andrum, målmässigt. Vårt fjärde skott i målramen kommer efter 5:56. Vi fortsätter att spela dåligt i ez, så jag tar en timeout efter 12:01.  I slutet av matchen så trycker Gimo på för en reducering och de tar timeout 17:14 och plockar ut målvakten. Direkt efter avbrottet så gör vår unga målvakt en viktig räddning när klockan stod på 17:37. Vi lyckas freda oss i den egna zonen och vi gör matchens sista mål i öppen kasse.
Tre viktiga poäng efter en halvdan match från vår sida. Men några spelare var riktigt bra och var ljusglimtar hos oss. Nu hoppas jag och Tim att alla spelare på sjuklistan tillfrisknar till omstarten nästa vecka.

Norrortssporten

Magnus Eriksson, Gimo: -Allting blir sakta men säkert lite bättre för varje match, idag får vi dock flera spelare skadade under matchen och får gå hårt på en del spelare, nya tag på tisdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.