Målglad premiär i Alltvåan

Redaktionen for till Ishuset för att bevittna Tumba mot Viggbyholm. Bortalaget Viggan vann matchen övertygande med 7-2 efter en uppvisning av lagets förstakedja (Patrick Nordström, Jesper Kemi och Fredric Korduner) som dominerade näst intill varenda byte. I Viggans kasse återfanns en mycket stabil Björn Fors som gjorde sin första match för säsongen.  Viggan vinner matchen på smartness och effektivitet.

/Mats

ALLTVÅAN

Gustav Länn, Linden: -Skapar en hel del första 30min i 5v5 utan att kunna rycka ifrån resultatmässigt mot ett bra kämpande Göta. Lyckas i slutet på andra få in en puck i PP vilket får oss att slappna av lite och hantera andra halvan av matchen på ett ganska stabilt sätt. Hoppas på fortsatt full trupp även på fredag för att kunna ge oss an utmaningen att ta en första trepoängare mot Trångsund i år!

Kenta Pettersson, Göta: -De e bara att gratulera Linden som är bättre idag. Tycker ändå att vi med ett sargat gäng gör en bra fight i 30 min, vi släpper 2 olyckliga mål i slutet av 2:a och får jobba i uppförsbacke. Får lite kontakt vid 6-4  i slutet men det studsade inte vår väg. Nya tag på fredag
…………………………………

Mattias Lundblad, Rimbo: -Tung torsk!! Surt att vi inte kan stänga matchen efter 40 min. Skapar många bra lägen har även flera pp lägen men är mycket ineffektiva. Nya tag på fredag!

Emil Fürsten, Trångsund: -Tjena! Vi visar upp en fantastisk karaktär i tredje perioden och i overtime och krigar till oss två pinnar. Inte vår mest välspelade match, men kanske säsongens skönaste poäng.  ………………………………..

Uffe Rådbjer, Tumba: -Ruggigt tagna på sängen. Det är väl inget understatement.?Inte riktigt med men känner att vi har kontroll tills vi fick utv på Ahnelöv. Kände väl lite Italiensk fotbollsvarning på en del . Dom hade en för dagen bättre målvakt och mer spelare framför offensiva målet vilket gav resultat. En klyscha, Bara deppa ihop o komma igen.

Håkan Strömberg, Viggan: -Skön start på Alltvåan! Alla spelare genomför en mycket bra hockeymatch i 60 minuter. En jämn första period och både andra och tredje perioden är vi det klart bättre laget, i alla tre zoner.Nu suger vi på den här segerkaramellen och laddar för hemmapremiären mot vår serievinnare, Rimbo.
……………………………….

Micke Österblom, Segeltorp: -Vi startar väldigt bra första 10 min och gör också 1-0. Borde ha vart nåt mål till. Sen drar vi på oss 3 st utvisningar men vi spelar bra i boxplay. I andra fortsätter vi dra på oss utvisningar men fortsätter spela bra i boxspelet. Perioden slutar 3-1 till oss. Tredje perioden vinner vi med 2-0. En stabil insats av oss. Vi drar på oss väldigt mycket utvisningar. Men måste säga att domaren gör en bra match. Nu är det bara att ladda om. Mvh micke 

Iron: Avstår bevakning från East Coast Hockey
………………………………

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Niklas Flodin, Åker: -Hej Pelle,Vi spelade smart fram till 4-1, sen vart vi lite ängsliga. Men det absolut viktigaste var att vi hittade ett sätt att vinna igen!

Cristoffer Fröling, Värmdö: -Tjena Pelle. Statistiskt sett och även sett till matchbilden så ska vi ta 3 poäng igår. Men hockey är inte så enkel. Vi spelar den största delen i anfallzonen och har endast ett fåtal omställningar på oss. Däremot sätter vi inte våra chanser. Deras slips gör det bra, men vi skjuter också in honom i matchen. Sedan är det ett par mål som bjuder vi Åkers på. Då vinner vi inga matcher. Bra snack efter matchen från Coach och spelarna förstod att nu kan vi bara själva påverka resten av serien. Alla motgångar vi haft ska vändas till framgång!

Bara ladda om till Flempan hemma på Vallen på fredag.
Mvh Fröling 
………………………….

Christer Westerlund, Järfälla: -Hej. En bra ishockeymatchen med två lag som ville spela. Sen var det skönt att vi drog det längsta strået. Bra hos oss Mv Linus Hildeby samt Emil Ekberg. Mvh Christer Westerlund?

Stefan Holm, Spånga:
…………………………

Lasse Billing, Bålsta:

Magnus Eriksson, Gimo: -Tjena! En bra match i långa stunder från våran sida, men tyvärr så släpper vi ett par enkla mål samtidigt som vi måste sätta våra chanser.
………………………..

Thomas Grahn, Flempan:

Robert Spath, Nynäs:Vi spelade bra försvars mässigt och hade en lyckad boxplay ikväll, sen gjorde vi själv 2 mål i PP. Bra jobb av samtliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.