Dags för omgång 2

Riktigt skönt att serierna går parallellt nu med fyra matcher per omgång.

Vi tippar omgång 2 så här:
ALLTVÅAN

Tumba fick en ögonöppnare när Viggan kom och hämtade tre poäng, litet väl lättvindigt tyckte en del..
Södra serien skulle ju vara bättre än Norra men när trean i Norra slår seriesegrarna i Södra så pass ”lätt” så höjs ett och annat ögonbryn! Nu tror vi dock att man skärper sig och slår fyran i Norra serien även om det är på bortaplan.

Man kan säkert tro att Viggan nu även ska slå Rimbo och dessutom på hemmaplan men..lagen har tidigare slagit varandra..på bortaplan. Viggan har dock ett starkare lag nu men vi tror att det blir svårt att skilja dem åt..straffar, tror vi.

Linden har plötsligt nästan alla gubbar hela och rena vilket vi tror räcker till tre poäng, på bortaplan. Trånkan gjorde en heroisk upphämtning sist mot Rimbo men Linden vann sist och är nog bättre nu. Målsnålt blir det!

Segeltorp gjorde processen kort med Iron sist och verkar bli bättre och bättre, kanske lätt att tippa dem som segrare vilket Nordic Bet har gjort. Nu är ju redaktionen litet vassare och ser Göta lura i vassen och kan man få igång sin skridskoåkning samt om man har vissa nyckelspelare med, läs Engzell, ja då kan man ta många poäng!

 

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Nynäshamn är ruggigt revanschsugna efter en medioker grundserie där inte mycket stämde medan Järfälla inte alls har några krav på sig och nu börjat få självförtroende och samlar fler poäng än vad många trodde på tidigare. Vi tror det räcker till minst en pinne.

Gimo gjorde en hygglig match mot Bålsta borta , med sina mått mätt, medan Åker gjorde en liten sensation och vann över starka Värmdö där man fått förstärkningar som säkert betydde mycket för lagets självkänsla. Nu vet man inte hur lagen tar dessa resultat med sig när båda grundserielagens jumbos ska mötas!! Vi tror det blir en riktig griskamp om vi tillåts få tro något, det kan bli fult! Ingen vill förlora så det blir oavgjort efter 60 minuter!

Bålsta tog en ganska komfortabel seger över Gimo sist och man tänker inte förlora mot Spånga en gång till, det vore nesligt värre med tanke på att den förlusten betydde att man inte fick spela i Alltvåan. Spånga måste koncentrera sig ordentligt för att inte åka in på isen med vattenskallar och tro att man kan vinna en gång till utan att förta sig..den här matchen kan få ett ansikte som inte ens redaktionen kan gissa sig till men vi tror Bålsta vinner..

Värmdö är revanschsugna efter en högst oväntad förlust på prärien vid Åker Styckebruk och det får Flempan lida för..som dessutom har 10 man på frånvarolistan..inte kan väl Flempan..nej det borde inte gå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.