Resultat omgång 2

ALLTVÅAN:

Håkan Strömberg, Viggan: Ingen skönhockey ikväll, men vi vänder och vinner tillslut på straffar. Grabbarna visar bra moral, trots att vi inte får till vårt spel ikväll. Rimbo är jobbiga att möta, så vi får mycket nöjda att vi får bonuspoängen med oss. Vi kan mycket bättre och det måste vi hitta tillbaka till, tills på tisdag då vi har en ny tuff/svår match. Skönt att få ta helg med fem poäng på ”kontot”.

Mattias Lundblad, Rimbo: Ingen vidare hockey match..Lågt tempo och mycke dåliga passningar. Vi skapar återigen många klara målchanser men är mycket ineffektiva.. Och bedrövligt dåliga i pp. Tyvärr många som underpresterar i vårt lag i dag.. Många som måste jobba betydligt mycket  hårdare…      …………………………………..
Gustav Länn, Linden: Matchen startar jämt i första, tycker vi kommer in och skapar betydligt fler chanser i andra perioden, men utan att få med oss mer än ett oavgjort. Avslutningen blir ganska chansrik åt båda hållen, där vi till sist får lite utdelning mot en väldigt stark Stenberg i Trånkan. Riktigt bra krig av truppen utan att helt få det att stämma på bortaplan.
………………………………….
Micke Österblom, Segeltorp: Liknande match som senast mot Iron. Vi börjar väldigt bra första 10 och går upp i en 2-0 ledning. Sen börjar vi slarva lite grann och direkt står det 2-2. Andra perioden är vår bästa där vi gör många saker bättre och har en 6-2 ledning inför tredje. Vi spelar av den och till slut så vinner vi med 8-4. Är fortsatt nöjd med offensiven. Framför allt vår 3. : kedja gör en kanon match. Men vi har fortfarande lite att jobba med vår lägsta nivå. Nu laddar vi för borta matchen mot serie favoriten Tumba.

Kenta Pettersson, Göta: Att komma till match med huvudet under armen funkar inte, det fick vi svar på iallafall. Segeltorp är spelskickliga och listiga då kan man inte ”titta puck” och vara passiva. Nya tag och mera gröt.
…………………………………

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Redaktionen på plats i Folkets Hall i Nynäshamn. Hann prata med båda lagen både före och efter matchen som var en bra, fartfylld match men kanske utan nerv och litet för snäll. Många chanser med ramträffar och fina målvaktsräddningar åt båda håll. Två tremålsskyttar såg vi ikväll, Marcus Adolfsson i Järfälla och Matchens Lirare Oskar Gullström i Nynäs. Oskar var synnerligen värd sin titel och vi njöt i fulla drag när han fintade sina motståndare med härliga kroppsvickningar och klubbkonster.

Robert Spath, Nynäs: Glad för vinsten och tycker att vi spelade rätt ok ikväll. Järfälla verkar ha litet äldre kloka killar och spelade smart och var farliga för oss, kunde inte slappna av trots ledning i andra och tredje perioden. Att vi vände på steken i slutet av första perioden från 0-1 till 3-1 var nog ganska psykologiskt för matchen iallafall.

Christer Westerlund, Järfälla: Mm, Nynäs är nog det bästa laget vi mött den här säsongen och även om vi hade fått med oss de goda spelare som vi saknade idag så vete tusan om vi hade tagit några poäng ändå. Trots allt så gör vi en hygglig insats med en rad farliga målchanser och vi blir allt bättre ändå.

MÅL OCH INTERVJUER
………………………………..

Magnus Eriksson, Gimo: En bra genomförd match där alla i laget gör sitt jobb. Vi håller oss från utvisnings båset idag !Nya tag på tisdag.

………………………………..
Stefan Holm, Spånga:
………………………………..

Cristoffer Fröling, Värmdö: Tjena Pelle Ja du, det blir ingen längre utläggning idag. Vi kommer inte alls upp i vårt spel. Åter igen skjuter vi mycket, vilket är bra, men vi måste börja lära oss att ta rätt beslut för att skapa de bästa målchanserna. I slutändan är det ändå poängen som räknas. Vi tar med oss det in i helgen och laddar för Gimo på tisdag! Trevlig helg!

Fredrik Strandfeldt, Flempan: Tjena Pelle!Ja vi förlorar med udda målet igen. Vi lyckas skrapa ihop 15 ute spelare då har vi 4 01:or 1 00:a å en 99:a. Med ett orutinerat lag lyckas vi ändå skaka Värmdö å har 3-3 med fyra minuter kvar. Värmdö e spelförande men vi är inte ofarliga. Tyvärr gör vi några misstag å får betala dyrt för det. Ett extra plus till våra sex juniorer som gör det riktigt bra. Hoppas vi får tillbaks någon av våra 10 skadade till tisdagsmatchen vs Järfälla! //Fredrik

        

Christer Westerlund och Robert Spath var glada att se varandra efter lång tid, Westerlund tyckte att domare Ström var bra och sträckte fram näven efter matchen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.