Fredagsmatcher

Alltvåan

Iron mot Linden

Det blir garanterat en intressant match. Tabelljumbon Iron har ännu inte tagit någon poäng i Alltvåan. Linden ligger på en andra plats en poäng efter Segeltorp som dock har en match mer spelad. Jag tror att Linden vinner denna match och övertar serieledningen.

Viggbyholm mot Trångsund

”Viggan” föll senast mot Linden på bortais. Nu tar man emot femman Trångsund som tog sin första seger i Alltvåan senast då man vann mot Göta. Oerhört svårtippad match men jag tror att Patrick Nordström och Fredrik Korduner blir svårstoppade och att Viggan vinner.

Göta/Traneberg mot IFK Tumba

Göta har likt Iron inte tagit en enda poäng ännu. Målvakten Rickard Siirala har lämnat laget och spelar med Skå IK. Värt att notera är dock att Göta registrerat målvakten Hugo Edlund som spelade i Göta 14/15, Edlund kommer närmast från Gjøvik i den norska andraligan. Tumba som vann B-serien har inlett med en seger efter ordinarie tid, en övertidsseger och en förlust. Jag tippar bortaseger i denna match.

/Mats

 

Fortsättningsserien

Notera att Nynäs och Åker har samma stats just nu, bara ett mål skiljer lagen åt efter 3 spelade matcher. Åkers nytillskott har säkerligen inverkan och nystarten med Niklas Flodin som tränare har varit lyckosam, segern över Värmdö är fjädern i hatten så här långt. Vi vet också att organisationen kring laget förstärkts så laget från prärien kan komma att hålla sig på betryggande avstånd från förhatliga streck i de nedre regionerna.
Nynäs har slagit Flempan och Järfälla samt förlorat knappt mot Bålsta..man kan visa upp ett stabilt, fartfyllt spel så man borde tillhöra toppen av serien..om vi tillåts tycka nånting.
Vi tror Nynäs vinner, knappt.

Spånga har inte inlett så bra och väldigt många baklängesmål insläppta. Gimo har en skalp vilket var 4-1-vinsten över Åker. Man har ett ganska vasst anfallspel men man har svårt att orka med försvarsspelet i 60 minuter. Svårt att tippa den här matchen så vi måste kryssa här, kan bli en svängig historia detta med många skott på mål!

Värmdö visade upp enorm spelglädje mot Gimo och slog aldrig riktigt av på takten trots att man ledde stort i Gimomatchen. Vi tror att man vinner mot Järfälla på hemmaplan men har JHC med sig sina lånespelare och nytillskott så blir detta en jämn kamp.

Flempan blöder, man får inte ihop något som liknar ordinarie trupp till spel just nu och har inte haft det i Fortsättningsserien hittills. Sjukdomar och skador i mängder gör coach Grahn allt mer gråhårig. Nu möter man obesegrade Bålsta och det borde betyda en klar tvåa. Nu ska man dock veta att Flempan gjorde en mycket stark insats mot Värmdö, med ett lag fyllt av människovalpar, och det var först mot slutet Värmdö kunde säkra tre poäng.

/Pelle B

One thought on “Fredagsmatcher”

  1. Göta har värvat in Jonathan Säfsten som lirat i Göta tidigare, lika med Henrik Karlsson. Är det starten som nu visas i värvningar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.