Resultat Fredagsmatcher

                                                   

Idag blev Viggbyholm ny medlem i East Coast Hockey och vi välkomnar Täbylaget till gemenskapen!

En ny sponsor dök upp också vilket vi ödmjukt tackar för:

                                              

 

ALLTVÅAN

Gustav Länn, Linden:– Inte mycket att säga om, seger och ett gäng plusmål. Ser fram mot en spännande utmaning på tisdag mot Segeltorp.
……………………………..

Tim Johansson-Bräck, Viggan:  FILM KOMMER
…………………………….

Kenta Pettersson, Göta: -ÄNTLIGEN!!! Grymt skön vinst, stort hjärta från samtliga spelare. En ok 1:a period, en något bättre 2:a och tillslut en grym prestation i 3:e. Skönt att tillslut få spela hemma och få vinna. ycket att säga om, seger och ett gäng plusmål. Ser fram mot en spännande utmaning på tisdag mot Segeltorp.
……………………………

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Robert Spath, Nynäs: -Blev en jämn match rakt igenom, i tredje period hade vi två måls ledning med drygt 6 min kvar. Då fick vi en 5 min utv. Trots stor press lyckas vi hålla ut, reduceringsmålet kom efter 5 min utv var klar. Vi reder ut sista minuten och vann med 4-3.

Niklas Flodin, Åker: -Vi är ju med i matchen och det känns litet surt att åka hem utan ett enda poäng. Det vi vet är dock att vi blir bättre och bättre och när det klickar i lagdelarna är vi inte sämre än något annat lag  den här serien…vi kommer tillbaka med nya krafter!
……………………………
Stefan Holm, Spånga: Blytung förlust! Vi äger allt i matchen, vinner skotten med 46-27 och vi gör bara ett mål. Vi måste jobba vidare och tro på att vi vänder detta snart! Vi har kapacitet ! Idag hade vi folk borta som betyder en hel del för laget men ersättande spelare (2st juniorer gör det jättebra) vi ser fram emot nästa match.

Magnus Eriksson, Gimo: -Hallå! En match där prestationen pendlar upp och ner , men vi lyckas hålla dom på utsida stora delar av matchen , och gör mål på våra lägen. Vi är nöjda med 3 poäng på kontot ikväll.
………………………….

Christoffer Fröling, Värmdö: -Tjena Pelle! Bra första 5 min i första perioden och bra med 3 poäng. Annars var det ingen pulshöjare direkt. Mvh Fröling 

Christer Westerlund, Järfälla: -Hej Pelle! Dom var bättre en oss vi gör en ganska bra första går upp till två – två i början av andra sen tryckte Värmdö gansen i botten och gick upp till sex – två. Vi vann sitta med ett- noll. Under förutsättningar en helt okej match trotts förlust
…………………………

Thomas Grahn, Flempan: –Vi räcker inte till med 8 bj hoppas att det kommer tillbaka lite spelare snart…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.