Resultat Julomgången (7)

ALLTVÅAN
Jahaja, Trånkan tar över serieledningen efter första rundan och kan med välbehag gå på långledigt, ända till 9:e januari!! Man vinner solklart mot Tumba som tappat farten, helt klart! 

Intressant att lagen i den nedre regionen norpar åt sig poäng så de flesta kan fira långledigt utan att känna sig utslagna redan nu. Well, Iron har en tuff resa att göra om man vill leka i kval mm men, eftersom man tar  poäng av Göta så kanske det finns något att hoppas på.

Gustav Länn, Linden:Jämn match där vi inte riktigt får igång snabbheten i vårat spel. Blir lite för långsamma vändningar vid puckvinst mot ett kompakt Rimbo. Säkert rättvist med kryss utifrån matchutvecklingen men något besviken med tanke på att vi inte får ut det vi visat upp tidigare.

Mattias Lundblad, Rimbo: -Hej. En bra krigarinsats med 7 ordinarie spelare hemma. Kanske kan tycka att vi är värda  mer än en poäng. Tycker spelet varit bättre än 8poäng efter första vändan.
……………………………..

Kenta Pettersson,Göta: -De e svårt att fylla en buss till Björklinge en tis 12/12 och sista innan uppehållet. Med dom förutsättningarna så är jag nöjd med 2 poäng. Grym insats av våra J-20 spelare, framtiden ser ljus ut.
……………………………..

Håkan Strömberg, Viggan: -Skön avslutning på ”rond 1”! Vi avslutar runda ett med tre raka segrar, med klara siffror. Till kvällens match fick vi tillbaka några spelare, så att vi kan ha en avlastande fjärdekedja som köper och gör sin roll. Första perioden är bra från vår sida och vi vinner den med klara 3-0. Vi får starta den andra perioden i spel 3m5 och klarar av det mycket bra. Vi fortsätter att spela bra, men de sista fem minuterna gör vi mindre bra. Den sista perioden släpper vi in ett mål i BP, efter 2:46. Vi ’reser oss’ och spelar bra under hela den sista perioden. Vi skjuter två i stolpen och en i ribban också under matchen. Notan’ kom igång rejält ikväll och gör 4+2, trots 12 min i utvisningsbåset….En riktig laginsats ikväll! Härligt att gå till jul/nyårsledighet med en andra plats i den tighta serien. God Jul & Gott Nytt Hockeyår, vill vi passa på att önska alla!

Mikael Österblom, Segeltorp: -Tänker inte skylla på nåt. Vi förlorar mot ett jag som gör 6 mål och vi 2. Då är det svårt att vinna matcher.
…………………………….

 

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Vaff..Big Suprise, Åker ligger nu på andra plats bara tre poäng efter Värmdö!!!! Här erkänner vi att vi inte alls hängt med i svängarna när Niklas Flodin har tagit över spakarna och vunnit fem av sju matcher och gjort näst flest mål av alla lagen!! Otroligt starkt av laget på prärien!! Bålsta väldigt frustrerade nu och Billing har mördarträning på schemat under uppehållet..
Styrka är något som Värmdö besitter nu också…man är helt enkelt väldigt bäst just nu! Matchen mot Nynäs avslöjade att man har ett bättre spel och ett mer vältränat lag..iallafall för dagen..man törs inte säga för mycket  för då jinxar man väl både dem och deras motståndare.
Spånga har inte tagit ett poäng än och vi lider faktiskt med dem, hårt prövade av en strulig försäsong och man förlorar matcher i slutminuterna, även idag. Det finns troligen naturliga orsaker till utfallet men vi hoppas att Spånga kommer igen och använder uppehållet till något vinstgivande. Flempan idag tar tre pinnar när båda lagen mönstrar tunna trupper till denna match. Skönt för dem, ett lag också pressat av skador och sjukdom.

Förra säsongens kombatanter i div 3, Gimo och Järfälla, spelade ikväll lika jämnt som man gjorde ifjol. Kul att Gimo kommit igång vilket gör att JHC just nu ligger på kvalplats, nedåt, vilket förvånar en del..typ redaktionen.

Niklas Flodin, Åker: -Hej Pelle, En ganska fartfylld match där båda lagen kom till många lägen. Vi hade ett bättre målvaktsspel och en bättre skärpa i vår offensiv. Vi har ett bra flyt på hemmaplan i dagsläget. 

Lasse Billing, Bålsta: -Återigen en match där vi inte är med från start.  Släpper tre kassar på sju skott i första! Vi är för trubbiga i special team och kammar noll i pp samt släpper ett i bp. Vi ställer själva till det i egen zon i uppspelsfasen och bjuder på för mycket chanser. Vi bommar tre frilägen och har ett par tre i målramen. För lite vinnarskalle och total avsaknad av närkamper från vår sida tyvärr. 
……………………………

Magnus Eriksson, Gimo: -Hejsan Pelle !Vi avslutar hösten med en bra match , där Järfälla bjuder på bra motstånd. En match med 2 st bra målvakter, vi skulle avgjort i sista där Järfälla såg tröttkörda ut. Tyvärr lite för mycket utvisningar av olika anledningar.

??Vi i Gimo IF HC önskar er alla en God Jul och Gott Nytt år??

Christer Westerlund, Järfälla: Hej Pelle. En bra match mellan två lag som ville spela hockey. Matchen genomfördes i ett väldigt högt tempo. Två bra målvakter. Ska bli skönt med uppehållet. God Jul Pelle
……………………………

Stefan Holm, Spånga:

Thomas Grahn, Flempan: -Skönt o vinna men finns mer och önska nu får vi samla styrkorna till efter nyår.
Fredrik Strandfeldt, Flempan:-Ingen bra match… lyckades precis få ihop lag… men vi e jäkligt nöjda med segern å tre för oss viktiga poäng! Nu hem till visättra å slicka såren å få tillbaka massa spelare så ska vi tävla efter jul! God Jul! Fredrik
…………………………….

Robert Spath, Nynäs: FILM KOMMER!

Christoffer Fröling, Värmdö: -Tjena Pelle! Vi vinner åter igen en s.k. seriefinal och det med marginal. Vi går till ledighet med 6 raka vinster och riktigt bra målskillnad. Idag var det tack vare en storspelande Rasmus där bak, som gjorde stor skillnad, och gav vår offensiv utrymme att ta plats. Blir tyvärr inte mer analytiskt än så ikväll Pelle, utan vi är bara stolta över vår avslutning och ser fram emot lite välförtjänt ledighet. Väl mött!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.