INFÖR OMGÅNG 8

ALLTVÅAN

Matchen i Arkadiehallen blir tuff, svårt att se vem som vinner.
Mattias Lundberg, Rimbo: 
Gustav Länn, Linden: -Inga större händelser i Sméstan. Har förlängt lånet av backen Calle Haglind från Arboga samt fått in en comebackande Marcus Andersson bland forwards.
…………………….

Tumba tar emot serieledarna Trånkan och även om det är skillnad i placeringarna i tabellen så är det ett derby skulle jag vilja påstå, helt öppet!
……………………

VI SÄNDER MATCHEN LIVE. GRATIS!
Segeltorp är troligen stärkta av sin fina insats mot Bajen under uppehållet och Viggan är nog inte heller så modstulna efter sin match mot Hanviken, trots att man blev nollade. Håller dock Segeltorp som favorit idag.
Micke Österblom, Segeltorp:
Håkan Strömberg, Viggan: -God fortsättning Pelle & Mats
Vi har både haft ledighet och tränat under jul/nyårshelgerna. Vi har haft bra med spelare på de träningar vi har haft. Vi tränar tre dagar den här veckan och på fredag möter vi div1-laget, Tyresö/Hanviken.Vi ser fram emot de två sista rundorna i Alltvåan. Vi hoppas att alla spelarna är tillgängliga den 9/1, när seriespelet drar igång igen. Grymt bra jobbat Pelle & Mats, med Allstar Game och roligt kommer det att bli!
………………………..

Göta har tyvärr drabbats av att ett antal spelare rört sig till andra klubbar av olika anledningar, bl.a har Skå i div 3 värvat spelare med löfte om bra ekonomiska förutsättningar, detta sagt med reservation.
Det gör att man får lyfta upp fler AJ-spelare och laget får en ny profil. Vi tror att matchen mot Iron kan bli ett test för vad man kan förvänta sig framöver och Iron lär kämpa ordentligt för poäng ikväll, man vann i grundseriens första match på Mossen..och då var inte coacherna Persson med som spelare heller!
Kenta Pettersson, Göta:  1 ny back från Kovland div 2 Medelpad. I övrigt satsar vi på våra J-20 spelare men hoppas kunna utmana om 3-4 platsen.

…………………….

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Mm, dags igen och serien vänder nu med samma matcher men med bortalaget som hemmalag.
Järfälla fick stryk av Gimo med 1-0 på straffar sist men vi tror JHC är bättre på sin hemmaplan nu.
Christer Westerlund, Järfälla: -Enkelt recept, jobba hårdare än de, vi har tränat bra under uppehållet. Någon har haft fel info om JHC
Magnus Eriksson, Gimo: -Vi har full trupp…Kommer till Järfälla ikväll och är laddade för en hård match , som alltid mot dom.

Precis likadant tror vi om Bålsta och Åker, Bålsta vinner på hemmaplan!
Lasse Billing, Bålsta: -Tjena och god fortsättning! Vi i Bålsta har haft en bra mix av ledighet och träning inför omstarten den 9/1. Vi har hjälpt Dennis Von Walden att ta nästa steg genom att han kommer spela J18 allsvenskan med Wings den närmsta tiden. Naturligtvis ett avbräck för oss men vi ser spelarens bästa som det viktigaste. I övrigt har vi samma trupp och hoppas att Nicklas Östlund snart är tillbaka (fick ju avbryta med ett rusande hjärta i matchen mot Värmdö som ni bevakade). Vi tränade extremt hårt innan jul så julledigheten var säkert välkommen för spelarna. //Lasse
Niklas Flodin, Åker: -Tjena Pelle, god fortsättning! Jag tror att många lag kommer att vara bättre efter jul, så det måste vi också vara om vi ska hänga med. När det gäller truppen så tog vi ju in en del nya spelare innan jul. Ingenting är klart än men jag tror jag tror att vi har en ny back och en ny forward i laguppställningen när serien drar igång igen.

Flempan vann knappt på bortaplan sist och nu borde man ordna ytterligare en trepoängare mot jumbon Spånga som ännu inte tagit en poäng.
Thomas Grahn, Flempan: – Saknar nr4 till matchen men jag hoppas vi vinner ikväll!
Stefan Holm, Spånga: -Tjena, ja jag har som vanligt stora förväntningar inför match, fortfarande några viktiga spelare som inte är disponibla. Vi har tränat på bra under mellandagarna och det känns som att gruppen är redo att nu börja en resa uppåt i tabellen! Vi ska försöka att täppa till mer bakåt, och inte ge våra motståndare för enkla målchanser. Försvarspelet i egen zon är ett jätte fokus som vi ska göra mkt bättre nu efter nyår. Hoppas och tror verkligen på en trea ikväll! Holm

Värmdö var riktigt bra sist i Nynäsham-n och även om Nynäs rycker upp sig så får Värmdö tipset till seger.
Johan Sörman, Värmdö: -Tjena Pelle! Vi i Värmdö har tränat på riktigt bra nu under uppehållet. Bra uppslutning och ett stort sug efter att få börja spela matcher igen. På spelarfronten kan vi rapportera att Andreas ”Tessan” är på väg tillbaka, Filip Zetterberg finns fortfarande på skadelistan i övrigt är alla mer eller mindre hela. Hampus Berg back från Borlänge är ny i laget plus att vi kommer släppa ytterligare ett nyförvärv i dagarna. Niklavs Birovs har valt att lämna laget av personliga skäl. Ska bli jättekul att komma igång med matchandet igen.
Robert Spath, Nynäshamn: -Vi har tränat på bra men Fick sjukdomssväng förra veckan men skulle tro att vi har i princip full trupp till matchen mot Värmdö. Så det ser bra ut inför omstarten. De jag vet saknas är: Lars Lundin, Jesse Parker skadad och Peter Cicmanec avstängd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.