Resultat omgång 8

ALLTVÅAN

Redaktionen på plats i Segeltorp där vi sände matchen mot Viggan. Viggan hade inte sin bästa dag och stor del i det hade hemmalaget som inte tillät Viggan att komma till med uppspel eller PP. Segeltorp är stabila nu. Se Matchen i efterhand här!

Mattias Lundblad, Rimbo: -Tjena! Vi börjar matchen riktigt bra!leder 3-1 efter första. Skapar flera lägen att stänga matchen men lyckas tyvärr inte. Vi hittar återigen inte vägen till vinst. Men vi visar bra karaktär och jobbar mycket bra. Nya tag på fredg!!

Gustav Länn, Linden: -Ryckig match med 18 tvåminutersutvisningar, utan att vara speciellt fult egentligen. Bra boxplayinsatser och får vara nöjda med en bortavinst, Rimbo är oförskämt starka på hemmais.

Micke Österblom, Segeltorp: -Skönt att vara igång igen. En så där första period , bättre andra och avslutar tredje perioden riktigt bra. Tycker tom att vi borde ha gjort några mål till i matchen. Nu laddar vi för fredagens match mot Trångsund, är det enda laget vi fortfarande inte har slagit.

Håkan Strömberg, Viggan: -God kväll Pelle. Vi gör en av säsongens sämsta insatser ikväll! Vi får inte alls till det i PP, men det vi tar med oss  är att vi återigen spelar grymt bra i BP. Ny match, ny möjlighet för de flesta spelarna att göra en bättre insats på fredag. Tillägas ska att Segeltorp var bra idag.

Kenta Pettersson, Göta: -Stabil 5-1 vinst, lite trevande start sen bättre vartefter. Med beröm godkänt till våra 5st J-20 spelare, framtiden e ljus. ??

East Coast Hockeys Matchens Lirare
Keeper David Forsberg, Segeltorp

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Christer Westerlund, Järfälla: -Hej Pelle Vi gör en skit match i två perioder  lir lite bättre tredje men mycket starkt att vända till seger!

Magnus Eriksson, Gimo:Hallå!En godkänd match i två perioder där vi skapar mycket målchanser men tyvärr så gör vi inte mål ….I tredje perioden går vi för vinst..Efter en mycket tveksam utvisning för too many players on the ice  så gör Järfälla mål i pp och avgör matchen tyvärr och vi orkar tyvärr inte mobilisera kraft för att göra mål
…………………….

Lasse Billing, Bålsta: –Tjena, blev lite sen pga ytterligare en pååkning av Erik Ladhe. Vi börjar bra men under ett bp blir vår mv pååkt utan åtgärd från domarna och vi får kasta in Mattias i kassen. Det går bara sex sekunder innan Åkers gör mål. Därefter får vi åter upp farten men Åkers håller undan i första och har ett par kontringar till 2-0. I andra ökar vi på ordentligt och pressar tillbaka långa stunder och kvittering och ledning kommer så småningom. 2-1 gör vi shorthanded. 3-1 kommer med några minuter kvar. Därefter har vi rätt bra koll på matchen även om Åker vinner skotten i tredje. En riktigt bra arbetsinsats då vi pga skador/sjukdomar endast kom till spel med 14 utespelare.

Niklas Flodin, Åker:  -Tjena Pelle. Vi lyckas vinna den första perioden och har ett par riktigt bra lägen fram till 0-2 tidigt i den andra perioden. Men istället för tvåmålsledning så är det Bålsta som tar över och vinner perioden med 3-0. I den sista perioden försöker vi komma tillbaka men vi är för omständliga i spelet med puck. Vårt omständliga spel gör att vi inte får tillräckligt med tryck i vår offensiv. Försvarsspelet är dock riktigt bra i den sista perioden och Bålsta har endast 4 eller 5 skott på vårt mål. Men vi hade ju såklart behövt mer tryck framåt för att kunna vända matchen. Skönt att serien är igång igen och på fredag är det ny chans på 3 poäng!
………………………..

Thomas Grahn, Flempan: -Vi spelar bra i 1 o 3 perioden bra kontroll skapar bra med chanser .går ner i andra perioden slarvar med puck o markeringarna skönt o börja med  vinst.

Stefan Holm, Spånga:
……………………

Christoffer Fröling, Värmdö: -Tjena Pelle! God fortsättning!Skönt att det äntligen har dragit igång igen. Jag tror våra spelare tyckte det med då vi satte fart från första nedsläpp. Nynäshamn kom ut lika hårt så det blev en riktigt fartfylld match.Dock syntes det att det var ett tag sedan man spelade ihop då delar i spelet inte alltid stämde. Men vi tar med oss farten, arbetsinsatsen och inte minst 3 nya härliga poäng.

Robert Spath, Nynäs: -Trög start men spelar upp oss under matchen. Sen gjorde dom mål på sina chanser och det gjorde inte vi.