Tisdagsomgång 16/1

ALLTVÅAN

Mattias Lundblad, Rimbo: -Tjena! Tyvärr så får inte lagen spela om seger då domaren blåser sönder matchen totalt..
…………………………………….

Micke Österblom, Segeltorp: -Konstig match. Vi kommer inte upp i nån bra nivå i dag. Känns som vi börjar spela och bli desperata sista 5 minuterna när vi ligger under. Ändå har vi tillräckligt med chanser att avgöra. Denna förlust tar jag på mig. Var alldeles för negativ mot grabbarna i dag. Men är nöjd att vi ännu en gång kvitterar sista minuten när vi har tagit ut målvakten. Det tar vi med oss

Gustav Länn, Linden: -Stabil start, får det tufft med ett gäng utvisningar i 2a sen är det väl lite copy paste på senaste 3 omgångarna: upphämtning o straffvinst
…………………………………..

Kenta Pettersson, Göta: -Tjenare Pelle!! Tight match och målsnålt, inte så välspelad från vår sida iallafall . En ok 1:a och 2:a period, lite rörigt i 3:e. Synd att vi inte kunde behålla vår 2-1 ledning sista 8 min. Men helt ok med 2 p efter omständigheterna

Håkan Strömberg, Viggan:  -Ja du Pelle, kvällens insats från vår sida var riktigt dålig! Många av spelarna måste rannsaka sig ordentligt, hur man beter sig och sin egna insats ikväll. Det blir hemläxan till torsdagens träning….
…………………………………

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Christer Westerlund,Järfälla:

Fredrik Stenberg, Bålsta: -Tjenare Pelle!! Tight match och målsnålt, inte så välspelad från vår sida iallafall . En ok 1:a och 2:a period, lite rörigt i 3:e. Synd att vi inte kunde behålla vår 2-1 ledning sista 8 min. Men helt ok med 2 p efter omständigheterna
……………………….

Robert Spath, Nynäs: -Tyckte vi hade bra fart på båda skridskoåkning och passnings spelet matchen igenom. Där vi drar ifrån Gimo rejält i andra perioden som vi vann med 6-0. Slutresultat 11-1

Magnus Eriksson, Gimo: -Ja Pelle  bara hem och slicka såren och ladda om ….
………………………

Fredrik Strandfeldt, Flempan:

Niklas Flodin, Åker: -En väldigt solid bortamatch! Vi fick en bra start och tidig utdelning vilket såklart gav en bra energi. I slutet av matchen spelade vi vi stabilt och hade långa anfall. Nu ska vi försöka ta revansch på Nynäshamn på fredag.
……………………..

Christoffer Fröling, Värmdö: -Tjena Pelle  Jadu, vi kommer ut till matchen med oknutna skridskor och handskarna kvar i omklädningsrummet. Ett par hade även hjälmarna kvar på hyllan. Sedan börjar vi göra jobbet i andra perren och den arbetsinsatsen som vi avslutar med är vi nöjda med. Finns självklart saker i spelet som vi kommer att jobba med tills på fredag men vi glädjer oss åt 3 nya härliga poäng och ser fram emot en förhoppningsvis rolig hockeyvecka. Tack för idag!

Stefan Holm, Spånga:

SE HELA MATCHEN HÄR!

LAGLEDARINTERVJU

En av matchens bästa aktörer var Spångamålvakten Sebastian Näslund trots 8 insläppta mål. foto: mhockey.se
Backen Hampus Berg var spelsugen i afton. foto: mhockey.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.