Dags för omgång 11 och Fredagsmys

Mm, dags för sköna matcher och helt omöjligt att tippa igen. Vi har bara lyckats få in en enda rad på hela säsongen!! Fyra ettor var det som funkade.

I Alltvåan finns det bara en match där det blir högt favoritskap, Linden bör slå Iron om statistiken får råda. I Fortsättningsserien finns det också bara en match där man kan ana utgången, Järfälla får påhälsning av serieledarna Värmdö och JHC får ta i från tårna om man vill behålla några poäng i Järfälla Ishall.

ALLTVÅAN

Inget talar för Iron mot Linden..på bortaplan! Iron verkar ha hamnat i fel serie med tanke på att man efter tio spelade matcher bara skrapat ihop ett enda poäng(!). Lindens målsättning att ta sig till Hockeyettan står fast och man har lika många poäng (20) som Trånkan och Segeltorp. I denna match bör man visa styrka och ta chansen att göra många mål för målstatistikens skull.

Ha, Rimbo gillar jag för att de spelar kryss, oftast av alla! Tyvärr måste jag sätta en tvåa när Segeltorp kommer på besök..(då blir det väl ett kryss). Rimbo har bara två trepoängare hittills och Torpet känns litet för starka för Rimbo nu.

Tumba mot Göta blir en holmgång tror vi och utgången bestäms säkert först efter 60 minuter.

Trånkan mot Viggan är ett toppmöte som också känns svårt att se vilket håll det lutar åt. Vi bankar ett kryss till och tror faktiskt Viggan tar detta på straffar!

 

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Flodins Åker och Spaths Nynäshamn har identiska stats sånär som på några plusmål för Spath. Superkryss!

Bottenmötet mellan Gimo och Spånga kan ge Spånga deras första poäng då Gimo inte verkar vara direkt i form nu men…Spånga som ändå har kvaliteter måste visa det i mer än i en period!! Vi kryssar!

Värmdö kanske skulle ha spelat i Alltvåan eftersom man nu dragit iväg i tabellen och resten av gängen får ägna sig åt annat än drömmar om playoff? Eller, är fem poängs försprång bara inspirerande? Järfälla får iallafall hitta en formspik för att klara av Värmdö, det är ingen utopi men..

I Bålsta har det hänt saker, nya tränare och spelaravhopp! Lasse Billing har lämnat coachrollen åt tre unga människor och tyvärr har två spelare med tidigare Vigganadress också lämnat Håbo kommun. Inga nya adresser är kända just nu. Enligt säker källa verkade laget ändå reagera positivt på tränarbytet men spelaravhoppen kändes kanske inte så kamratliga. Flempan borde kunna ta denna match till mer än 60 minuter om man får med sig alla duktiga spelare. Kryss igen!

    

Björn Palme, Christoffer Sundell och Fredrik Stenberg är nya tränare i Bålsta.

Hampus Berg glänste ordentligt mot Spånga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.