Omgång 16

ALLTVÅAN

Gustav Länn,Linden:-Första 20 startar vi riktigt bra, kommer in i ett bra tempo, är aggressiva och löser uppspelen på ett ganska enkelt sätt. I 5v5 så släpper vi aldrig några riktigt vassa lägen, men tar en del dåliga utvisningar som släpper in Tumba från 4-0 ledningen halvvägs in i matchen. Känns som vi börjar takta upp mot bättre prestationer en match i taget
………………………

Mattias Lundblad, Rimbo:-Tjena! Sådär första period..Bra andra förutom vårt pp..Som va riktigt dåligt.. Vi känner att vi jobbar ner Göta som blir slitna..I tredje är det inget snack..Bra match av grabbarna i dag!!

Kenta Pettersson, Göta:-Rimbo för starka för oss ikväll. Vi bränner vårt krut i box-play i 2:a perioden(11 min) När domaren sedan börjar kompensera i 3:e är vi för slutkörda för att görs match av det. Stort grattis till Rimbo!

…………………….

Håkan Strömberg, Viggan:-God kväll Pelle! Vi rivstartar och skapar många chanser redan i första bytet och Iron kommer inte ur zon på 1:26. Sedan kommer dem in i vår zon och efter 1:52 gör dem 0-1. Helt otroligt…Sedan gör vi två snabba mål och 2-1 står det efter 6:06. Efter dessa två mål, så fortsätter vi trycka på och skapa många chanser. Vi gör även 3-1 men domaren Mikko (mkt bra ikväll!) blåser förtidigt och dömer bort målet pga mv-blockering. I stället kontrar de in 2-2. 1:30 minut senare så kontrar de även in 2-3. När det återstår tre minuter så kommer även 2-4. Vi förlorar perioden, men vinner skotten med klara 18-11. ”Forsen” byter ut sig efter deras fjärde mål. I den andra perioden så kommer knappt Iron ut ur zon och vi skapar många lägen och tillslut får vi utdelning. På 3:23 gör vi tre mål. Skönt att äntligen få utdelning….Vi avgör matchen tidigt i den tredje perioden, med två mål på en minut. Vi gör slutresultatet 8-4 när klockan stod på 17:28. Skotten vinner vi med klara 54-24.

En svängig match som tillslut gav oss tre nya poäng i jakten på topp 3-platserna.

……………………

Micke Österblom, Segeltorp:
…………………..

 

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Niklas Flodin, Åker: -Viktiga poäng inkasserades ikväll. Jag tycker att vi inledde samtliga perioder aningen tveksamt, sen växer vi in i det och spelar stundtals riktigt bra. Nu väntar en ny situation för många, en period minst mot Värmdö på måndag. Spännande!

Christer Westerlund, Järfälla: -Hej Pelle! Kort med spelare men gör en ganska bra match går runt med två centrar under matchen. Vår sista period var bra och min uppfattning är att Åkers var litet skakade men över hela matchen så vann dom rättvist.
……………………

Magnus Eriksson, Gimo:

Thomas Grahn, Flempan: -Tja Pelle vi var dålig i första  perioden  men spelar upp oss i dom andra perioderna vi är bättre än dom speciellt i 5 mot5 nu är det spännande fortsättning
………………….

Stefan Wahlqvist, Spånga:-Tjena P Ja va f-n ..kämpar och sliter idag som ett lag…och trots stora siffror så gör vi faktiskt en bra match….mål förtjänar man inte.. mål gör man..??  Trevlig Helg

Robert Spath, Nynäs:-Tyckte vi höll ett bra tempo på båda skridskoåkning och passningsspelet under mestadels av matchen. Spånga kämpade hårt och var farlig i sin kontrings försök. Vi hade bättre tålamod i försvarsspelet och kunde drar ifrån i tredje perioden.

SE SISTA MINUTERNA OCH SPELARSNACK
…………………

Fredrik Stenberg, Bålsta:-Vi kommer inte riktigt upp i den nivå vi vill , även om vi börjar matchen bra. Några misstag i första och en svag andra period gör att vi inte riktigt ger oss chansen att ta poäng idag.

Christoffer Fröling, Värmdö: -Tjena Pelle! Ikväll var vi riktigt påkopplade och gör en bra bortamatch. Forechecken stämde åter igen i alla fyra linor vilket gjorde att vi vann puckarna på rätt ställen. Kul att stå i båset också. Bra inställning från samtliga. Nu blir det en intressant vecka med ruggigt viktigt period/match och sen in i avslutande omgångarna. Det är kul med hockey Pelleplutt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.