Koll på ”Death Row”

Vilka går var?

Jaha, alla ska spela 12 matcher i Hockeyettan Vår..och snart har fyra klubbar spelat klart för säsongen!! Vaff..det är nästan skamligt…vi säger det varje år och kanske kan det komma ett bättre seriesystem men vi jublar först när vi sett det!

Men, kommer Vallentuna ta den åtråvärda förstaplatsen så att man får playoffa mot nåt södergäng? Nja, jag ser att Bajen har en nog så god chans., tom Gripen är med i matchen…man har ju faktiskt en match mer att samla poäng i än vad VBK har..

Vallentuna har Gripen och just Bajen kvar att möta medan Bajen har Hanviken och Nacka innan man spelar den kanske helt avgörande och sista matchen mot Vallentuna!! Gripen har Wings, Vallentuna och Hanviken kvar.
Det är ju helt omöjligt att tippa dessa matcher men man kan ju tro saker och ting..

Just nu tror jag Bajen tar förstaplatsen eftersom man bör vinna mot Nacka, som sparkat sin tränare Duane Smith, och man har ett psykologiskt övertag på Hanviken vilket kan ge tre poäng (?). Då återstår sista matchen mot Vallentuna och i förra mötet vann Bajen med 5-1, på bortaplan!!

…………………..

Vilka ska då kvala mot de bästa i Hockeytvåan?

Jag tror Nacka blir ett av dessa lagen eftersom de har det litet jobbigt med tränarbyte och tempot, tydligen. Ryktena säger att de inte tränat tillräckligt för att stå upp ordentligt i matcherna…

Wings och Hanviken har tuffast tänkbara motstånd kvar i sina tre sista matcher men båda har ”momentum” nu och kan de spela som i sina senaste matcher blir kanske mötet dem emellan i näst sista omgången avgörande!!
Jag såg Hanviken vinna mot serieledarna sist och håller dem som ett lag ovanför det förhatliga strecket…så just nu ser jag Wings som ett kvallag, igen.

/Pelle B


foto: Mats T

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.