Sändningar och hockey i massor!

Nu vankas det hockey i megamängder för H1..och H2…slutspurter,förkval, PO, och kval, uppåt och nedåt. Det blir att ta ledigt från jobbet om man ska hänga med i mars månad…vi kommer försöka ge er en kalender med alla godsaker som är på gång.

Men, vi börjar med denna veckas händelser,

-Ikväll tisdag spelas Alltvåan omgång 19 av 21. Det är oerhört viktiga matcher om vilka som ska spela Kval till Hockeyettan!
-Ikväll spelas även Fortsättningsserien i H2, även där omgång 19 av 21. Värmdö försöker spika sin förstaplats mot en PO för att få spela kval till H1. En krampaktig kamp om de nedre strecken är också igång och vem ska följa Spånga ned i div 3?? Gimo är på stupkanten men tänker inte ge upp nåt än..

-Imorgon onsdag spelar Huddinge mot Hudiksvall om att tillskansa sig förstaplatsen i Allettan för att få spela Allettafinalen, även i år.
Vi sänder den matcher på Staylive.

-På torsdag spelar Hammarby mot Tranås i ett Förkval om att få vara med och spela PlayOff mot ett Allsvenskt Kval.
Vi sänder den matchen på Staylive.

-På fredag spelas de nästsista omgångarna i Alltvåan och Fortsättningsserien och antagligen blir de sista nagelresterna avtuggade då!
Vi besöker högst troligt Stora Mossen där Göta kämpar om sin fjärdeplats..mot Segeltorp!

-På lördag måste vi göra nåt med frugan… 🙂

-På söndag är det sista omgången i Allettan och Huddinge tar emot Valbo i Björkängshallen, blir det klang och jubelföreställning??
Vi sänder matchen på Staylive!

-På tisdag avgörs allt i Hockeytvåan och i Fortsättningsserien kan det vara ett avgörande mellan Värmdö och Åker i Ekhallen!
Vi sänder om matchen får betydelse för serieseger!!

 Foto: Mats Tjernström

One thought on “Sändningar och hockey i massor!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.