Mattias Lundblad, Rimbo:-

………………………….

Micke Österblom, Segeltorp:- I dag gjorde vi det vi behövde. Märktes ganska snabbt att Tumba inte hade nåt att spela för. Roligt att många fick göra lite poäng och vi höll nollan. Är bra för självförtroendet. Vi försöker fokusera på våra grunder och ser fram emot kvalserien som vart helt klar i dag. Roligt för hela föreningen.

………………………….

Håkan Strömberg, Viggan: – Tufft inför matchen idag igen, med 12 spelare på sjuk/skadelistan samt 12 ordinarie till nedsläpp. Ikväll har vi en 03:a, en 00:a samt en spelar som inte har tränat på 1 1/2 månad, på tre femmor. Vi hamnar i BP (3m5) i början av matchen. Vi reder ut de två visningarna och kan efter 8:59 göra matchens första mål. Sedan kvitterar dem efter en ”indianare” och de tar också ledningen.Vi reducerar i början av andra i spel 4m5 (BP). Vi får en straff, som vi tyvärr missar. Sedan ökar de på till 2-4 efter ungefär halva matchen, i spel 5m4 för dem.Sedan kommer tyvärr två snabba baklängesmål.Vi byter målvakt efter 2-6 målet, för att väcka laget.De gör även 2-7 efter 18:18.Vi pratar i pausen om att vinna den tredje perioden.Vi gör en riktigt bra tredje period, vi har varit starka i tredje, under säsongen. Vi vinner sista perioden med 3-0, varav ett mål i PP.Bra match efter våra förutsättningar och ”liket lever”, efter kvällens andra resultat. Nu blir det två spännande avslutande matcher, om play-offplatsen.

Douglas Smedberg,Linden: –  3 poäng och klara för kval. Vi är okej under korta perioder men har en del att jobba på.

……………………………………..

Kenta Pettersson, Göta: Vi är inte riktigt påslagna i 30 min och släpper 4 mål under den delen. Målvakts byte och omgruppering i femmorna gör att vi tuggar oss in i matchen men räcker inte ändra fram ikväll. Det är bara att gratulera Trånkan. Nya tag på fredag.

Stefan Wahlqvist, Spånga: Vi gör en riktigt bra match där Sebbe i målet storspelar och även spelare som spelar på ovana positioner sköter sig utmärk!!En annan som skötte sig utmärkt var Åkers keeper….som Flodin sa om Krigholm ..att han är seriens bästa målvakt så måste Philip Thörne vara seriens bästa andra målis… han stod på huvudet i dag och stal 3p från oss…Skulle vilja ha en månad till på serien… det är nu det börjar hända grejer.

Niklas Flodin, Åker: – Jag är jättenöjd med 3 poäng idag med tanke på att vårt spel inte alls var bra.Spånga tog initiativet från start och kändes hetare än oss under hela matchen. Det är individuella prestationer som räddar oss idag, stort plus till vår målvakt Philip Thörne!

Robert Spath, Nynäs: Tyckte vi gjorde en bra match rakt igenom. Samtliga var med och bidrog till dagens seger. Riktigt kul och ser den äkte glädjen vid slut signalen.
Fredrik Stenberg, Bålsta: Vi visste att det skulle bli en tuff borta match idag och att det skulle krävas hårt arbete i 60min. Tycker laget verkligen tävlade om poängen idag och kämpade in i det sista och det tar vi med oss till dom 2 återstående matcherna. Vi hade behövt tagit vara och gjort något mål i powerplay idag, där gör dom 2. Men idag ger vi ändå det chansen och tvingar dem att verkligen kämpa för vinsten.
Thomas Grahn, Flempan: – Jämn match tyvärr förlust

Christer Westerlund, Järfälla: – Detta var jätte skönt att vi är klara för fortsatt spel i div två

Vi gör en riktigt kämpa match mot Flempan. Över hela matchen varvi det bättre laget och vann fullt rättvist. Väldigt bra moral i laget
Christoffer Fröling, Värmdö: – Kvällens match är inte så mycket att orda om. Vi har under denna serie visat på allvar att vi är aspiranter på play-off platsen, vilket vi även gjorde denna match.Gimo stred hela matchen och övergick aldrig i något fult spel, vilket lätt kan ske i en match som denna.Vi även plussa för deras u16 spelare som visade upp mod hela matchen. Annars tar vi självklart med oss glädjen i att vinna, och en hållen nolla.
Magnus Eriksson, Gimo: – Idag var vi några nummer för små….Mot ett bra Värmdö! Vi tackar för lektionen och tar nya tag på fredag.

One thought on “Omgång 19”

1. 1:a perren jämn ! men sedan tog Järfälla över och var överlägsen i andra och tredje perioden. JHC borde vunnit med 5-2. Överlägsen skottstatistik talar sitt tydliga språk. Varför inte erkänna att Järfälla var det bättre laget !?