Inför sista omgången, nr 21

ALLTVÅAN

Seriesegraren är klar, Linden Hockey, GRATTIS! Var är bucklan, Förbundet?

Det är nu bara frågan kvar som vi alla undrar över..vilka tar fjärdeplatsen och får playoffa mot Värmdö på torsdag!
Göta har tre poäng upp på Viggan men har en tuff match mot seriesegrarna, på hemmaplan. Man har fått stryk av Segeltorp och Trånkan i de senaste matcherna, på hemmaplan, och vi undrar vad som talar för Göta egentligen?  Ja, -att man tar sig samman och höjer sin nivå till det vi sett tidigare, -att Linden vilar det manskap man kan vila inför kvalserien, -att Viggan inte tar de tre poäng mot tumba som man måste ta!

Viggan har en enda uppgift på tisdagen, det är att vinna över Tumba! Sen är det bara att sätta sig vid mobilerna och följa slutet av Götas match och hoppas på att de förlorar under 60 minuter!

Trånkan-Rimbo  1
Även om Trånkan vilar en del viktiga gubbar så har troligen Rimbos fighting spirit redan tagit semester…eller?

Göta-Linden  X
Vi tror Göta är tillräckligt desperata för att ta den där poängen man behöver och får spela Playoff.

Iron-Segeltorp 2
Inget av lagen har något att spela för och frågan är hur många spelare Micke Österblom får med sig i snöyran till landsorten? Tillräckligt många för att vinna..men kanske inte med så många mål.

Viggan-Tumba 1
Vi tror inte Tumba kan mäta sig i ambition att vinna den här matchen och Täbylaget vinner därför med några mål! Sen får vi se vad Göta mäktar med..

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Värmdö vinner serien, även om man förlorar matchen mot Åker, på tisdagskvällen! GRATTIS till PlayOff!
Men vilka får kvala nedåt?

Åker blir tvåa, mycket bra gjort att jaga Värmdö ända in i kaklet!
Järfälla blir trea vilket också är en riktigt bra prestation med en mkt rörig säsongsupptakt.
Nynäs och Flempan gör upp om 4-5:e plats och kanske väntade vi oss mer av Nynäs som också haft en ganska stökig säsong.
Bålsta ställer en sista fråga på tisdagskvällen när man ska vinna över Gimo och hoppas på att Nynäs vinner över Flempan och därmed glider ur den hemska positionen att få kvala mot segerrusiga div3-lag och överlämna det åt Flempan.
Gimo åker ned i div 3 igen och har troligen lärt sig en hel del till nästa säsong, bara att ladda alla batterier man har.
Spånga är tyvärr jättefloppen denna säsong och trots uppvisandet av bra fart och en hel del kämpatag så vinner man inte knappt nånting, inte en enda trepoängare i Fortsättningsserien (än) är upprörande svagt. Vi hoppas man kan ta omtag och komma tillbaka.

Gimo-Bålsta 2
Gimo har 1-22 i målskillnad..på de två senaste matcherna (!) vilket talar för Bålstavinst, speciellt då Bålsta måste vinna och ta 3p för att ev gå förbi Flempan.

Spånga-Järfälla 2
Vad talar ändå för Spånga? Att JHC vill ge dem en trea de saknar? Knappast..det finns inga såna känslor i hockeyvärlden utan man vill vinna varenda match man bara kan!

Nynäs-Flempan 1
Samma som ovanstående så kommer inte Nynäs visa nåt medlidande för Flempan utan kan man skicka dem till ett otäckt kval, så gör man det. Flempan måste, först och främst, ha med sig sina bästa killar för att ge Nynäs smisk men det är lätt att det krampar i detta läge så om man kan skrapa ihop 2p och undvika kvalet så…är man värdiga sin semester efter matchen!!

Värmdö-Åker 1
Åker måste vinna med 14 mål för att bli etta och få spela Playoff och det är inte realistiskt! Man är bara aningen sämre än Värmdö den här säsongen och vi undrar just vad Niklas Flodin vid rodret kan hitta på med laget under nästa säsong?
Vi kommer sända PlayOff-matchen på torsdag, bara så ni vet!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.