Resultat omgång 21

ALLTVÅAN

I alltvåan säkrar Göta/Tranberg playoffplatsen efter seger mot seriesegraren Linden. Därmed är säsongen över för Viggbyholm som hade behövt Lindens hjälp för att sno åt sig kvalplatsen.

Mattias Lundblad, Rimbo: – Trånkan jobbar bättre över hela banan. Vi skapar väldigt mycket chanser utan att få hål på Trånkans duktige målvakt. Vi från Rimbo önskar kvallagen lycka till!

……………………………………..

Kenta Pettersson, Göta: – Rakt igenom en bra match av oss. Idag var vi tillbaka på spåret igen. Inget avvaktande/försiktigt spel utan full rulle hela matchen. Kul att förlänga sässen lite till.

Gustav Länn,Linden: – Svårt att vara hundra påkopplade idag. Göta är hetare när de får sina lägen. Får vara nöjd att slippa skador och börja förbereda oss för kvalserien till ettan.

……………………………………..

Micke Österblom, Segeltorp: – Inte så mycket att kommentera. Vi hämtar tre poäng. Vi ville inte få några skador eller avstängningar idag. Bra att vi håller nollan och en juniorback fick göra debut idag. Nu laddar vi för kvalserien och se om vi kan vara med och jävlas lite med de andra lagen.

……………….…………………….

Håkan Strömberg, Viggan: – Vi gjorde vad vi skulle göra ikväll, men tyvärr så räckte det inte. Vi i Viggan vill önska alla lag från hockeytvåan lycka till i kvalet till ettan.

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Jubel i Värmdö när man säkrade playoffplatsen till hundra procent i kväll i den heta sexpoängsmatchen mot Åker/Strängnäs. I tabellens nedre region så blev det klart att det blir Bålsta som får försvara sitt kontrakt i hockeytvåan via kval efter att Flempan vunnit bortamatchen mot Nynäshamn.

Fredrik Stenberg, Bålsta: – Vi gör det vi ska göra idag och tyvärr räcker det inte eftersom vi satt oss i den situation att vi inte hade det i egna händer. Nu blickar vi framåt mot ett bra kval.

Magnus Eriksson, Gimo:

……………….…………………….

Christer Westerlund, Järfälla:En ganska lugn tillställning. Vi är var alldeles för överlägsna ikväll mot Spånga. Vi gör en stabil match.

Stefan Wahlqvist, Spånga:  – Inga kommentar om matchen.

……………….…………………….

Thomas Grahn, Flempan: – Vi vann, inget skönspel. Vi kämpade oss till segern. Otroligt stolt över grabbarna idag.

Robert Spath, Nynäs: Jag tycker att grabbarna kämpade så mycket de orkade. Två bra målvakter som gjorde att matchen var tight hela vägen till slutsignalen.

……………….…………………….

Johan Sörman, Värmdö: Vi vinner rättvist och jag tycker att vi är värda den här playoffplatsen. Det är match till en bit in i den andra perioden, sedan tappar Åkers energi och motivationen och kan ganska behagligt spela hem tre poäng. Jag är otroligt stolt över vi har tagit oss igenom den här serien, efter det snöpliga slutet på grundserien så har alla varit väldigt målmedvetna om att vi ska vara där vi är nu. Nu ska det bli förbaskat roligt att ta oss an Göta/Traneberg inför förhoppningsvis en välfylld Ekhall på torsdag.

Niklas Flodin, Åker: – Värmdö var hetare än oss idag, vilket inte kom som någon jättestor överraskning. Vi hade en bra period där vi hämtade upp underläge 3-0 till 3-3 , men efter det så hittade vi ingen energi vilket gjorde att Värmdö kunde gå ifrån. Det vart lite stora siffror idag, men ser man till hela serien så är jag nöjd. Vi krigade hela vägen och hade med lite flyt kunnat sluta etta i denna serie, nu drog Värmdö det längsta strået så det är bara att gratulera dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.