Inför Kvalserien till H1, 3:10

Åtta omgångar kvar och tabellen ser nästan uppochnedvänd ut!! H1-lagen är mer nervösa än vad vi kanske trodde innan och nog är det så att H2-lagen kan spela helt utan press och bara njuta av situationen!! Ok, Linden har lovat oss att gå upp i H1 så de har väl litet mer press än de övriga H2-lagen som inte lovat oss mer än att ha roligt ända till 4 april!

På onsdagen sände vi Segeltorp-Wings och det var en härlig kvalmatch där det mesta som kan hända i en hockeymatch..hände. Underbart! Wings var kanske bättre men kunde inte hålla upp stridssvärdet i 60 minuter…då klippte Segeltorp till med spikklubban och ser fortfarande ut som ett topplag i den här serien.
Värmdö gjorde en riktigt bra match men Linden kom undan till slut med alla tre poängen.
Trånkan visar nu alltmer en klass som mycket väl kan leda till H1-spel nästa säsong..
Nacka..har fel på en fas i strömkabeln och måste nog ta hjälp att fixa den lilla defekten för laget är för bra för att ligga sist, eller hur? Ryktena säger att laget inte har en enda hockeyledig dag under kvalserien!!! Om det stämmer så undrar vi om man inte bränner strömkabeln istället för att laga den?? Effekten måste ut..

Tipset:

Tipsen kanske ses som ”ologiska” men vi tror Nacka vaknar till nu, både Wings och Nacka startar sina matcher bra men nu håller hemmalagets game plan bättre.
Linden är ju starka på hemmaplan så Trånkan får åka tomhänta från Smehallen på fredagskvällen.
Segeltorp mot Värmdö känns mer osäker eftersom Värmdö säkert är mäkta revanschsugna och Segeltorp kan omedvetet underskatta sina motståndare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.