Resultat Kvalserien till H1, 3:10

Ha, vad ska man säga om denna omgång? Inte är det lätt att tippa iallafall!!
Det är bara Nacka som inte fått igång sitt spel än medan övriga har samma poäng…nästan!!

Matcher igen redan på söndag och man längtar redan efter nya spännande resultat!

Magnus Jansson, Nacka:-Vi spelar med nio juniorer så det är inget konstigt. Tre av dessa är de som driver laget just nu. Grymt av dem men ruskigt underbetyg till övriga.
Björn Lidström, Wings: -Tack så mycket! Det var skönt att vi fick den första 3 poängaren och en mycket viktig sådan. Jag är mycket stolt över truppen att i ett sådant pressat läge gå ut och göra säsongens bästa taktiska match. Varje spelare följde den spelplan som vi hade bestämt oss för. Nacka fick inga ytor och vi behöll ett stort tålamod och tog vara på våra chanser och det gjorde skillnaden. Men det finns inte tid för att njuta av en vinst utan nu är det fullt fokus på söndagens match mot Lindén.
……………………………….
Gustav Länn, Linden: -Lite öppnare match än dom tidigare omgångarna, med lite tröttare huvuden & mer misstag. Känns som vi kan mala på med brett manskap matchen igenom och ändå kontrollera matchbilden ok. Bra att få lite lossning i målskyttet idag, kombinerat med stabilt boxplay.  LINDEN TV
Emil Fürsten, Trånkan: -Vi är inte riktigt påkopplade idag, är lite för långt ifrån stora delar av matchen. Bara bryta ihop och komma igen på söndag!
………………………………..
Micke Österblom: -Vill be alla som jobbar ställer upp runt laget , vår publik om ursäkt för vårt uppträdande i kväll.
Är under all kritik. Att släppa in 10 mål på 33 skott. Motivation slår alltid klass.
Säger inget mer. Resultatet säger allt.

Christoffer Fröling, Värmdö: -Killarna visade åter igen styrka i att samla kraft efter ett nederlag.

Vi åker till Segeltorp med vetskapen att vi kommer att ställas mot ett rutinerat och lurigt lag som kanske rentav är motpolen till vårt spel.
Men vi bestämmer oss från början att spela vårt spel vilket killarna gör riktigt bra. De jobbar ner Torpet och man märker att vi valt rätt väg. Vi får med oss visningar tack vare skridskoåkningen och går till pausvila efter första med  3-1. Andra perioden liknar den första och frustrationen i Torpet växer vilket leder till några fighter och lite småfult spel. Tredje perren spelas mest av, inte mkt att lägga energi på.
Tråkigare fredagar har man haft! Men inget är vunnet ännu. Nu väntar en ny tuff match mot Trånkan borta.
Så vi laddar på med en bra träning imorgon och får förhoppningsvis en bra avslutning på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.