Resultat Kvalserien till H1, 6:10

Redaktionen på plats i Segeltorpshallen och sände matchen på FB
Se matchen HÄR!
Linden var märkligt svaga och fick aldrig till något tryck framåt och där passningsspelet inte fungerade någongång egentligen.

Segeltorp däremot spelade med ett lugn och helt utan stress, man har självförtroende helt enkelt. De ser så pass starka ut nu att kommande motståndare får se till att ha en riktigt bra dag för att plocka poäng av dem…men, kom ihåg att Värmdö dängde till detta gäng med 10-2!!! Hockey är märkligt ibland.
Trånkan vinner klart över serieledarna Wings så denna serie är grymt spännande och troligen ända till sista omgången!! Sen vet vi inte riktigt hur många platser som ger en Hockeyettanplats eller vilka de lagen blir!
………………………………

Emil Fürsten, Trångsund: -En av våra bättre matcher för i år. Ljusår från senaste matchen mot torpet gällande allt, vi är med och tävlar på helt andra premisser idag. Skönt att studsa tillbaka direkt inför en härlig hemmapublik. Två viktiga matcher i veckan nu som ska bli väldigt spännande!

Björn Lidström, Wings: -Ja tyvärr fick vi bekänna oss besegrade i denna serie. Först vill jag börja med att ge Trångsund en eloge för deras konsekventa spel och hårda arbete. Det gav dem vinsten idag. Ser man vår insats så saknades viljan att vinna varje situation på isen samt disciplinen att följa vår spelplan. Vi måste ladda om imorgon och se till att vi kommer till matchen på tisdag som ett team som jobbar i 60 min. Att alltid ge sig själv och sin insats till laget. Gör vi det så kommer vi bli svårslagna.
……………………………….

Micke Österblom, Segeltorp: -Alltid kul att förstöra för förhands favoriterna och vi fortsätter jävlas med  lagen i serien. Tycker vi fortsätter på samma väg som dom sista matcherna. Tycker vi kontrollerar denna match från första minut till den sista.  Tycker till och med att siffrorna borde ha varit nåt mål mer. Vi flyttade runt pucken och lät Linden åka sig trötta.

När alla spelar efter vår spelplan har jag sagt att då måste motståndarna vara väldigt bra för att ta poäng.
Extra eloge till vår 3:e kedja som var ett hot hela matchen och jobbade stenhårt.
Nu njuter vi i kväll och sen börjar vi förbereda oss för wings borta på tisdag.

Gustav Länn, Linden:

………………………………..

Janis Petrov, Nacka: -Vill bara korrigera lite i texten du skrivit, angående våra juniorer och varför de spelat. För dagens match så orkar vi inte hela matchen med 5+9 spelare och efter halva matchen får vi en skada på en forward så vi får flytta upp en back till som forward där vi redan hade en back från start så vi kommer idag med totalt 8 forwards där en försvann efter halva så 2 st backar som forwards 7 st forwards och 4 st backar.
Anledningen till att vi spelat med många juniorer senaste tiden är pga av många långtidsskadade ordinarie spelare i A-laget som spelar mycket stor roll.
Det har naturligtvis gjort att vår trupp är väldigt tunn på denna nivå plus att vissa juniorer har fått dubblat vilket sliter mycket.
Vi har absolut en trupp som håller och skulle även hållt för att inte behöva kvala men efter jul så har vi haft riktigt oflyt med skador vilket gjort att vi inte fått någon direkt balans och kontinuitet som vi hade innan jul där vi presterade fantastiskt.

Vi har idag och sen en tid tillbaks 5 st framstående spelare långtidsskadade plus 3st i influensa och missar många matcher, det är mer än 1/3 av ordinarie laget och då håller vi tyvärr inte.

Christoffer Fröling, Värmdö:-Vi tycker att vi inte hade det riktiga trycket i vårt spel utan det kändes lite spänt en bra bit in matchen. Men sen så släppte det. Vi ville gå ut och visa varandra och Ekhallen vår hockey. Vi tycker att när 60 min var spelade så hade vi gjort det. Killarna åkte skridskor över hela banan. Kämpade och spelade fysiskt.

Vi fick backmål från blå, returer, omställningsmål och fint klapp-klapp på sista.
Rille kommer upp stort i målet, vilket var kul att se!
Nu är vi fortfarande med i racet och våra vildhundar kommer vara okopplade i 4 matcher till!
Älska kvalserien!

One thought on “Resultat Kvalserien till H1, 6:10”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.