Inför Kvalserien till H1, 7:10

 

Ja, det är tätt med matcher inför avgörandet den 4 april och tabellen är litet mer utdragen än tidigare.

Segeltorp ligger nu i topp, tre poäng före Wings och Trångsund. Värmdö är ytterligare två poäng efter och först därefter kommer Linden..sex poäng efter serieledarna!
Fyra matcher kvar och 12p finns att inhämta så nu måste topptippade Linden hitta en överväxel så att man motsvarar sitt favoritskap att vinna den här serien. Vi vet och kan konstatera att lagen blandar och ger, läs Segeltorps 2-10-förlust mot Värmdö, så inget är givet inför slutspurten men..Segeltorps lugna och vinstgivande spel mot Linden såg väldigt tryggt ut för dem och i de kommande matcherna är man favoriter.
Trånkan, som vann klart över Wings, måste ses som en klar aspirant till en av de två platserna som troligen blir deltagare i nästa säsongs Hockeyetta.
Värmdö är en joker i den här serien och kan mycket väl vinna de matcher som återstår men vi vet inte om deras positivism och fart räcker hela vägen. Likväl som andra H2-lag så är offensiven väldigt vass men defensiven inte lika stark.
Nacka måste få tillbaka några skadade spelare så man kan matcha övriga lag men med endast en poäng i bagaget så här långt är det nog bara att inrikta sig på spel i Hockeytvåan nästa säsong.

Tipset då:

Segeltorp vinner över Wings tack vare ett bättre självförtroende…om nu inte Björn Lidström pumpar upp en grym stridsvilja på hemmaplan i Pinbackshallen.

Nacka måste få svårt mot ett Trångsund som möljar på med sin fart och fina målgörande..tyvärr inget som talar för hemmalaget Nacka…om nu inte en drös med revanschsugna J20-spelare ansluter och ställer till det för Trånkan.

Linden kommer alldeles säkert att ha laddat kopiöst inför den här matchen eftersom man inte kan tappa en enda poäng till..om man ska ha en chans till avancemang uppåt till H1. Deras spel mot Segeltorp måste förbättras och framförallt måste passningarna gå till rätt adress nu om inte ett speedat Värmdö ska ta alla poäng med sig till Gustavsberg. Värmdö har ingen press på sig utan tar varje vinst som ett tecken på att man gör nånting bra och ser hur långt det kan räcka…man har faktiskt höjt på ögonbrynen och talat om att det faktiskt kan räcka till en plats i H1!! Vi tror ändå att den här matchen avgörs på straffar!

 

One thought on “Inför Kvalserien till H1, 7:10”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.