Resultat Kvalserien till H1, 7:10

Right on, här var det rajraj, Linden kunde göra det man var tvingad att göra…vinna matchen mot Värmdö! ..och varför inte ordentligt också?

Trånkan visar alltmer att man är ett lag för H1 och Nacka får inte till det alls, tungt som tusan.

Segeltorp då? Ja, det är inget annat än imponerande..2p mot Wings och man trampar på i serieledningen utan några tveksamheter!

Björn Lidström, Wings: -Nej, jag är mycket besviken att vi inte går ut och tar chansen att vinna 3 poäng. Vi tar inte vara på de lägena som vi får och sen är det stolpe ut. Segeltorp får ett mål tilldömt sig som var långt ifrån mål! När vi tittar på videon efter så är pucken inte ens nära att gå över mållinjen. En kraftfull miss av domarna och det är aldrig rätt att kritisera dem när man förlorar men de höll inte måttet idag. Sen avgör inte matchen där men för hockeyns framtid måste Svenska hockeyförbundet göra en kraftsamling. Svensk hockey behöver domare som kan spelet hockey och har ”spelsinne”. Det är en tuff uppgift och jag hyser stor respekt för alla domare. Men kvalitén måste höjas på alla tre elitligor för annars tappar vi snart ännu fler på läktarna. Sen måste man också sluta driva sporten hockey till någon hybrid av innebandy! Blev ett långt inlägg om domarna men jag känner att man måste lyfta frågan. Åter till matchen så måste vi vara mer villiga att offra oss framför mål och vilja avsluta och bli hjälte. För oss är det nu att tömma allt vi har i de sista tre matcherna och leverera topp prestation i 60 min i varje match.

Micke Österblom, Segeltorp:-,En väldig jämn match där vi avgör i sudden. Tycker Arlanda är det klart starkaste laget vi har mött i 2 matcher.
Första perioden är väldigt avvaktande från båda lagen. I andra spelar vi mycket box och Arlanda trycker mer oss långa stunder. Det är Rickan vår målvakt plus ett uppoffrande spel från boxen som gör att det står lika inför sista. Där studsar vi tillbaka och gör den bästa perioden och vi tar ledningen när 6 minuter återstår. Tycker vi har bra kontroll tills vi drar på oss en utvisning. Arlanda kvitterar när mindre än 3 min återstår. Men måste säga att till hela matchen var det rättvist. I början av sudden drar vi på oss en till utvisning och Arlanda har bra lägen att avgöra. Men pucken kommer ut till selin som kommer från utvisnings båset och bjuder på hockey godis. Lurar upp backen på läktaren och sen avslutar med att hänga upp den i första krysset. En otroligt skön seger och är stolt över killarna att orka när Arlanda trummar på.
Nu tar vi ledigt i morgon och börjar ladda för Värmdö borta.
…………………………..

Magnus Jansson, Nacka:-Vi fick ihop tre femmor idag, det är ett steg framåt.  10 juniorer. Båda våra mål gjordes också av juniorer. Vår situation är som den är. Vi saknar för närvarande 14 spelare, men vi biter ihop.

Emil Fürsten, Trångsund: -Vi får bra utdelning i första perioden, men känns inte som att vi riktigt kommer igång under stora delar av matchen. Men tre nya poäng in på kontot och det känns ju riktigt bra. Blir en riktigt spännande match på torsdag mot Linden!
………………………..

Gustav Länn, Linden: -Startar med en del medstuds idag när Värmdö först bränner ett jätteläge och där vi kort därefter börjar få in en del puckar som vi tidigare har haft svårt med. Många som höjer sig jämfört med senast och sätter varandra i bra lägen genom ödmjukt jobb.

Christoffer Fröling: -Vi vill starta med att be alla som följer laget om ursäkt. Ni som lägger ner tid och energi att stötta oss. En sådan här genomklappning är inte okej, oavsett resultat.
Så – Hemskt ledsen allihop!
Men (det finns alltid ett men).Vi SKA studsa tillbaka från detta. Denna match förändrar INGENTING.  Vi har två stycken hemmamatcher nu under påsken där vi har alla möjligheter att visa vad vi går för och vi ska fortsätta kämpa hela vägen in, finns inget annat!

Hela matchen på Facebook
……………………….

Segerintervju LINDEN!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.