Äntligen fredagsmys kryddat med gotländsk rauk & roll i helgen?

Ja, det börjar bli dags för de sista matcherna för året, nästa helg och den 18/12 spelas de allra sista och sen är det ett lååångt uppehåll ända till en god sträcka in i januari.
Fredagens omgång ser i Alltvåan lika jämn ut som i tisdags men Göta har fått sin trupp åderlåten, igen, då Felix Johansson blivit värvad av Hammarby! Guve-Törling, Båvensjö, Karlsson och nu Johansson har fått nya adresser vilket måste märkas i truppens slagkraft men coach Erik Tessmar-Forsgren håller god min och menar att man hoppas på att juniorerna visar att man vill vara med och ta plats i laget. Tuffa papper och kan ge Haninge visst övertag i fredagens match.

Vi tar åter in en spelarfru som Gästtippare, och som inte vill vara offentlig. Spelarfruarna verkar ha bra koll på sina killars aktiviteter så här är Marias tips för båda serierna:

ALLTVÅAN

Wings-Viggan X
Ganska svårt att tippa, men Wings har ju varit bra på hemmaplan och Viggan gör många mål så..delad pott efter 60 minuter

Åker-Värmdö 1
Värmdö verkar ha jobbigt på flera sätt och att åka ända till Åkers-styckebruk en regnig fredagskväll med en liten trupp som dessutom inte fått träna på torsdagen, ja det ger ju hemmalaget fördel.

Nacka-Linden X
Nacka har startat jättebra i Alltvåan och kanske borde jag ha tippat en etta men jag törs inte, Linden har ju ett för bra lag.

Göta-Haninge 2
Göta har tappat väldigt bra spelare ur truppen och det måste ge tråkiga effekter. Haninge har bra målskyttar och kan man bara hjälpas åt med det defensiva spelet så vinner man, tror jag.

 

FORTSIS

Nynäs-Bålsta X
Nynäs måste upp ur sin formsvacka och Bålsta behöver fler poäng än två. Jättetuff match för båda lagen.

Rimbo-Farsta X
Har har jag hjärtat i söder och hoppas att Focen kan göra en lika bra match som mot Nynäs. Det borde räcka till en poäng iallafall.

Järfälla-Iron 1
Järfälla är bättre än Iron, tror jag. Vet inte så mycket om lagen så det blir magkänslan som avgör.

Flempan-Sudret 2
Jag tror Sudret är tokladdade efter ett så långt uppehåll att både Flempan och Nynäs blir överkörda av Gotland.

Nynäshamn-Sudret 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.