Fredagsmys med många mål!!

Ok,gästtippare Maria hade följande resultat:
Alltvåan 2/4 och Fortsis 1/3 vilket naturligtvis inte ger ett öre i utdelning och vi rekommenderar Maria att studera lagen mer ingående till nästa omgång. Nordic Bet har massor av pengar man kan vinna av dem!

Redaktionen sände Göta-Haninge som började sömnigt men tog sig alltmer då känslorna svallade en aning efter litet blodvite. Göta borde vunnit (skott 31-13) med bra tryck mot Haninge-kassen men..Jocke Stenberg hade en riktigt bra kväll och tog det mesta som Göta producerande mot mål. Göta gav Haninge ett PP i slutminuterna vilket Haninge utnyttjade, åtta sekunder från slutsignalen!! Bra gjort! Deras PP-spel överglänste Götas dito.

Coacherna hade dessa åsikter om sina matcher ikväll:

FORTSÄTTNINGSSERIEN

 

Mattas Lundblad, Rimbo: -Skönt med vinst.. Ingen vidare match men vi tar med oss 3p.. Trevlig  helg!

Jhonas Sjögren, Farsta: -Rimbo (b) är en match som man på förhand vet om att man behöver utöver hockeymässigt vara på tå även få till logistiken och ta sig genom Stockholmstrafiken. Vi startar matchen på lika bra sätt som vår materialare tillika busschaufför skötte logistiken. Vi håller oss täta i mittzonen och vi lyckas vända spelet högt upp i banan. Rimbos målvakt räddar en straff i ställning 2-1, sedan släpper vi in 4-1 precis i slutet av andra perioden. Där skapas en alldeles för stor uppförsbacke emot ett snabbt spelvändande Rimbo. Vi gör 2-4 i tredje och har PP läge, som tyvärr resulterar i 5-2 istället för 4-3. Vi tackar Rimbo för ett bra arrangemang och ett trevligt bemötande.

Robert Spath, Nynäs: -Vi gör en bra match rakt igenom, åkte skridskor på ett helt annat sätt än senaste matchen. Bra spelglädje och energi i laget i dag.

Linus Lennerup, Bålsta: -Vi gör en bra match men släpper in när vi jagar sista minuterna vilket är väldigt olyckligt. Det här är en match som jag tycker vi ska vinna men då krävs det att vi gör mål på våra lägen.

Christer Westerlund, Järfälla: -Tja Pelle. Ikväll har vi haft lite bingo. Gör nog säsongens sämsta match, men Iron gjorde oss dåliga. Skönt med en vinst.

 

ALLTVÅAN

Mattias Valente: -Skön vinst idag. Bra att vi studsar tillbaka på ett bra sätt. En första period som är jämn där vi har har bra utdelning. Efter det tycker jag att vi kontrollerar matchen bortsett från några minuter i mitten på andra då vi sjunker lite. Tredje har vi full kontroll på även om det blir lite grinigt. Bra laginsats där alla bidrar. Nu laddar vi batterierna i helgen och förbereder oss inför slutspurten innan jul.

Tim Johanssson-Bräck, Viggan: -Idag var vi inte villiga att göra jobbet. Bara att glömma och ladda för nästa.

Niklas Flodin, Åker: -Tjena Pelle, Idag spelade vi inte speciellt bra, så 3 poäng känns väldigt skönt! I första och andra perioden tycker jag att Värmdö kändes lite hetare än oss, men vi har trots det ledningen med 3-1 inför tredje perioden. De sista 20 minuterna är våra klart bästa under matchen, då fick vi många och långa anfall på Värmdö. Denna vecka har vi avslutat matcherna starkt vilket är en bra egenskap som vi ska försöka fortsätta med.

Mikael Erdtman, Värmdö: -Hej Pelle, Vi gör en bra match men ligger tyvärr under efter 2 perioder med 3-1 men borde nog haft ledningen med de siffrorna eller mer, vi kom till spel med 12 man varav 4 juniorer där två debuterade och dom skötte sig med den äran. Vid 1-1 kände vi oss lite för fördelade, till slut orkade vi inte och de två sista kassarna kom till slut.  Spelet börjar komma tillbaka nu så nu fattas bara att samtliga kommer tillbaka, 10 borta är för många. Grattis till Åkers som nog kom undan med blotta förskräckelsen men redde ut det bra tillslut

Erik Tessmar-Forsgren, Göta: -”Hallå! Ledsen för sent svar men jag var tvungen att se om matchen innan jag uttalade mig.Jag kände efter matchen att vi gjort en riktig kanonmatch, men trots det står vi här med 0 poäng. När jag nu sett den igen så är jag bara ännu mer säker, vi gör det otroligt bra i spelet 5 mot 5. Haninge ha 8 skott på oss i 5 mot 5 på hela matchen. Men tyvärr vinner man ju inte matcherna genom antalet skott på mål, utan pucken behöver ju hitta nätet för oss fler gånger än två såklart. Vi äger matchen, skapar chanser och är nog väldigt jobbiga att möta. Men Haninges effektivitet i PP gör att de vinner med 6 SEK kvar. Tuuuungt! Vi släpper in alla våra mål i BP, vilket inte är bra. För att se det lite positivt, imorgon på träningen vet vi ju iaf vad vi ska träna på. Ny match på tisdag.”

Ludde Zettervall, Haninge: ”Tja Pelle! En otroligt skön vinst mot ett blekt Göta. Vi blandar och ger bra och dåliga saker hela matchen. Special teams är nästintill helt perfekt idag. Kul att se att grabbarna knyter näven i fickan efter en mindre bra första period och att vi åker från norra sidan med tre härliga poäng. Trevlig helg på er alla!”

Kjell Svensson, Nacka: -Hej Pelle! Vi fortsätter tåga på och tar elfte raka! En bra första period som följs upp av en lite sämre andra där Linden tar kommandot. Det gör det ännu starkare att komma tillbaka och göra en riktigt bra tredje som ger oss vinsten! Men vi har mycket kvar att hämta och ska fortsätta växa som lag. Nu går vi på julbord imorgon och tränar sen vidare.

Jocke Lundholm, Linden: -Tjena ! Vi gratulerar Nacka till trean, snyggt jobbat. Skönt att det snart är match igen//

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.