KLUBBNYTT

Hallå och vi önskar alla en God Fortsättning!

På tisdag den 8 jan kör matcherna igång igen och redaktionen har ringt runt för att kolla läget hos klubbarna.
Har det skett några truppförändringar och har killarna bara ätit skinkmackor i flera veckor?

Det allmänna svaret är att det var man försökt träna även i mellandagarna men det var mest av social karaktär då väldigt många spelare passade på att resa till annan adress över helgerna.

Så här sa ledarna:

FORTSIS

Christer Westerlund, Järfälla:
Nja, vi har ju fått tillbaka Grötting med sin erfarenhet samt nu är Viktor Broqvist frisk vilket är en bra sak för laget. Vi lånar Oskar Lundgren från Vallentuna också så vi ser med tillförsikt fram emot resten av matcherna och är ärligt väldigt positiva.

Daniel Svensson, lagl. Nynäs:
Amerikanen Austin har problem med visum så troligen kommer han inte tillbaka. Vi får in Simon Hermansson men Gullström är fortfarande skadad, kanske för hela säsongen.

Linus Lennerup, Bålsta:
Ny målvakt, Hedlund från Farsta men vi tappar mv Mutze till Wings. Vi har ett par namn till på väg in men inte klart än. Robban Stenberg och Hellgren kom ju in tidigare, bra med rutin.

Alex Holst, Farsta:
Mv Hedlund till Bålsta, Philip Baczek tränar med oss och vi hoppas han tar sig in i truppen snart. Tyvärr är Marc Lind långtidsskadad vilket är mycket tråkigt.

Ulf Rådbjer, Tumba:
Vi har tränat bra och fått in en målvakt, Puustinen. Kanske någon till, säger hemlige Uffe.

Mattias Sonesson, lagl. Rimbo:
Vi får kanske in en lett nu men annars känns det bra då vi är nästan skadefria och tränar på riktigt bra.

………………………
ALLTVÅAN

Mattias Valente, Wings:
Ryssen Haralds lämnar men vi får in duktige mv Mutze från Bålsta. Måns Johansson slutade ju tidigare. Det är osäkert med nya spelare sen men…vi får se.

Tim Johansson-Bräck, Viggbyholm:
Tyvärr är Holmén ett osäkert kort då nytt jobb mm gör tiden knapp. Notan verkar dock på gång igen, litet tidigare än beräknat. Vi tränar bra iallafall.

Mats Morell, lagl. Linden:
En back lämnar, Halling, annars som tidigare och vi är sugna på spel nu. Oskar Pettersson är inte som han ska och vi väntar på läkarrapport och återhämtning.

Ludde Zettervall, Haninge:
Viking Andersson lämnar med motivationsproblem men Arvid Skough är med och tränar nu (klar nu). Ganska skadefritt annars så det kommer bli roligt och spännande framöver.

Kjell Svensson, Nacka:
Mv Philip Schlyter in från Göta, annars inga förändringar och vi tränar för att vara i topp även framöver.

Niklas Flodin, Åker:
Vi har en forward på gång, ej namngiven än men är..”uppifrån”. Mago är snart spelklar men Usov avstängd efter utlånet till Segeltorp!! Känns riktigt kul att få köra igång igen.

Mikael Erdtman, Värmdö:
Vi har en för liten trupp tyvärr men de killar som är med kör så det ryker, riktigt bra träningar fram till nu. Två bra backar har ju lämnat, Thelin och lagkapten Berg, båda till Hockeyettan, Skövde och Hanviken. Landberg är snart spelklar vilket betyder mycket också. Vi har kört utbildning också vilket killarna svarat mycket bra på.

Erik Tessmar-Forsgren, Göta:
Mv Schlyter till Nacka och vi har få backar kvar så vi lyfter AJ-killar och kör på.

………………….

Ställde sen en samvetsfråga till herrarna om de var fulla på nyår, men det var bara två som kunde svara jakande på den frågan…. ”Nästan, och Salongsberusad” var två andra svar medan nästan alla andra svarade ”Nej” med olika konstiga bortförklaringar..  😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.