Tipset 8/1

Alltvåan

Jaha, inga glasklara resultat ikväll? Bottenlagen Värmdö och Göta möter visserligen bra lag men..man har nu hunnit slicka sår och fått träna bra så skillnaderna på lagen kanske är mindre än tidigare, vad tror ni?

Vi lät en vaktmästare i Norrort, utan namngivning, tippa omgångarna och så här sa han:

Nacka-Åker X
Nacka borde vinna eftersom Åker inte har Usov eller Mago med i laget men jag tror Nacka vinner först efter straffar, Åker visar kamplust ikväll.

Wings-Haninge 1
Wings borde vinna, man har vunnit övertygande senaste mötena.

Viggan-Värmdö X
Omgångens chansning, om Landberg är tillbaka i laget så kan Värmdö norpa åt sig en poäng! Holmén och Nordström saknas i Viggan så kanske, kanske..

Göta-Linden 2
Måste nog tro på att Linden gör sin plikt och om man ska till kval så måste Göta vara en munsbit på vägen.

 

FORTSIS

Sex av nio lag spelar i den hackiga tabellen och spelsugna Tumba får spela sin blott fjärde match i serien.

Tumba-Rimbo X
Rimbo har gått utan förlust hittills och troligen även efter denna match. Man tappar kanske en poäng eftersom Tumba verkar toktaggade. Rimbo kommer med stumma ben efter att ha suttit i köer genom Stockholm.

Flempan-Nynäs X
Flemingsberg har ju blandat i resultaten men vinsten över Tumba var en stark prestation där man kanske vann psykkriget först och främst? Nynäs har inte imponerat än men är ett lag som kan spela riktigt bra, ibland. Svårt att säga vem som tar extrapinnen faktiskt.

Bålsta-Iron 1
Ja, jag tror Bålsta tar en trepoängare ikväll även om målvakten Mutze har bytt adress. Jag tror också att Iron är mycket bättre på hemmaplan än efter en bussresa i regn och mörker.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.