Dags för tisdagsdrabbningar igen!

ALLTVÅAN

Tabellen ljuger aldrig sägs det vilket är nog så jobbigt att få höra när det går troll i målskytte och poänginsamling.

TRÅNKAN-NACKA
Dessa lag har ungefär samma tabelläge men Trånkan gör fler mål trots att Nacka har en poäng mer. Förra mötet, 5-6,  vann Nacka alltså med uddamålet och med hemmais och den lilla rinken borde tala för en ny seger? Men, blir det ändå OT och PEN så är vi på redaktionen inte förvånade.

HANINGE-GÖTA
Göta har fortfarande inte tagit en trepoängare men visst kommer det en sådan…frågan är bara om det är Haninge som släpper till sina poäng till Göta på tisdagskvällen? Underskattningsfaktorn är oftast inget medvetet så nog lär Haninge få skärpa sig för att få matchen dit man vill.

TUMBA-JÄRFÄLLA
Botkyrkalaget gör massor av mål och möljar fram genom serien just nu och kan Järfälla stoppa dem i deras form just nu? Visst kan de det men…det hänger på inledningen och humöret..hos båda lagen. Har Järfälla det försvaret som kan stoppa upp de snabba Tumbakillarna? Järfälla har stöddiga backar och en duktig Marcus Green som måste hålla koll på Dennis Strand som öser in mål för Tumba. Detta blir en match i tungviktsklassen!

VIGGAN-ÅKER
Hemmalaget gör många mål…men släpper in desto fler! Man har släppt in nästan lika många mål som jumbon Göta och nu ligger man nästsist.Man åkte på storstryk mot Tumba sist men coach Bräck såg ändå guldkorn i förlusten och eftersom Åker hade vissa problem med Göta sist så kanske det blir rätt jämnt? Vi som kollar på LIVESÄNDNINGEN får veta i realtid!

…………………

FORTSÄTTNINGSSERIEN

SPÅNGA-FLEMPAN
Båda lagen har jobbiga placeringar vid och i kvalplatsen..nedåt! Man är dock inte så hemskt långt efter lagen ovanför men tyvärr har man inte visat någon större jämnhet så…det är mycket, mycket värdefulla poäng man slåss om.
Båda lagen har vissa stjärnor och den nyaste heter Sebastian Linder, Flempan, tremålsskytt senast mot Sudret!
En viss Linus Pellfolk i Spånga får inte Flempan släppa fram i skottläge för då är det stor risk för ett hårt skott i kryllan!!Med 16 mål och 11 ass är han överlägsen mål- och poängkung, så här långt!

GNESTA-SPAIF
Svårt att veta nåt här…hemsidorna är magra tyvärr.
Vi kan ändå ana att SPAIF har fördel då man inkasserat dubbelt så många poäng som Gnesta, 20 st. Gnesta ligger just nu på nedflyttningsplats med 5p upp till kvalplats.

VÄRMDÖ-RIMBO
Gustavsberg stretar emot rätt bra i en del matcher men tyvärr blir det inte många poäng ändå. Rimbo har ambition att vinna serien och förlänga säsongen men har gått på några smällar så om ambitionen lever så har man chansen att plocka tre pinnar på tisdagskvällen och få känna segerns sötma..återigen. Låt oss be om en is som håller denna gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.