Tisdags-ryck!

Matcherna i Alltvåan ändrade inte placeringarna i tabellen.
Vår livesända match, Viggan-Åker, var rätt sevärd eftersom vi fick se många sköna mål och en härlig spänning mot slutet.

ALLTVÅAN

Rikard Rydén, Åker: FILMKLIPP
Tremålsskytten Sundqvist

Tim Johanssson-Bräck, Viggan:
Lagkaptenens ord

Ulf Rådbjer, Tumba: -Vi börjar lite oroligt och får inte till det. Järfälla ges tillfälle på tillfälle och får iväg en hel del skott i farliga lägen. Vi gör så ett mål som löste upp en del knutar och tar över spelet mer och mer. Våra mål trillar in i viktiga lägen och Järfälla blir mer tillbakatryckta. Vi leder med 5-2 Då Järfälla tar ut målvakten och spelar 6-4, vi får ut pucken och min spelare blir ren . Järfälla spelaren hakar då upp min spelare men fortsätter mot mål och domaren har armen uppe för utv./ straff. Pucken går in i mål men strax innan kommer en annan spelare och med sin kropp klipper spelaren med en låg tackling så spelaren kastas upp på måltaket. Regeln säger mål men domaren tar en hakning??? Ej mål ????? Vilket ger att Järfälla kan göra sitt 3dje mål. VI VANN DOCK. Förstår du min frustration när man inte KAN regelboken. Åhhhhh

Thomas Ahlperby, Järfälla:-Vi gör ingen bra match, bara att ta nya tag på fredag.

Ludde Zettervall, Haninge: -Tja Pelle! Skön trepoängare där vi gör vad vi ska. Nu är det fullt fokus på fredag.

Erik Tessmar, Göta: -Tjena Pelle Idag var det en riktigt svag hockeymatch ute i Haninge. Inget av lagen var direkt bra, utan hafsigt spel och lite ofokuserat i stora delar. Haninge är vassare än oss i slottet och det är avgörande.

Kjell Svensson, Nacka: -Tjena Pelle! Måste börja med att säga att det var en riktigt skön vinst. Första perioden spelade vi dåligt, men Filip storspelande i kassen. Andra perioden kommer vi igång ordentligt och gör 3mål. Vi avslutar matchen med en stabil tredje period.

…………………

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Varken Rimbo, SPAIF eller Spånga passade på att ta chansen att gå ifrån i tabellen utan man förlorade alla tre sina matcher till lag som nu tog tre poäng och gjorde tabellen till ett formidabelt getingbo!!

ChristerWesterlund, Rimbo: -Hej Pelle
Detta var en sur förlust inga andra kommentarer

Kenta Pettersson, Spånga: -Vi startar matchen bra men efter 10-12 min så tappar vi drivet och farten Flempan tar över initiativet. Andra perioden är en dålig historia från vår sida. Lite omkastningar inför tredje och en förmodad puch från oss, men dom gör ytterligare ett mål, vi höjer oss ett snäpp och gör match av det vi är nära att kvittera men det vill sig inte ikväll. Bara att ta nya tag till på fredag..

Kristoffer Linder, back, Flempan. -Tack Pelle! Skönt med 3 poäng efter några sura förluster. Startar matchen dåligt, känns som det har blivit våran grej. Ligger under med 0-2 innan vi vaknar och kommer igång. Går upp till en 5-2 ledning om jag inte minns fel innan batterierna börjar ta slut då vi har en del sjukdomar i laget. Starkt att vinna mot ett bra och tempostarkt Spånga med endast 13 gubbar och bara en målvakt som gör en kanon match! Nu behöver vi ladda om och vila lite för ännu en viktig match på fredag mot Värmdö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.