Flipmackor och Underdogs?

Dags för en fredag i ishallarna runt Stockholm igen.

Sändningsbilen styr mot All Star hallen i Spånga och vi kollar in vilket av lagen Spånga och Nynäs som får kalla sig vinnare igen!!
Istället för chips på fredagskvällen förväntar sig redaktionen att få se härliga flipmackor serverade på isen i Från Stan-hallen.

FORTSÄTTNINGSSERIEN

SPÅNGA-NYNÄSHAMN. Livesändning
Spånga är underdogs men hemmaplan är ju alltid bra och dessa två som förlorade sist kommer ge både hörntänder och nyckelben för tre poäng!

FLEMPAN-VÄRMDÖ
Båda lagen vann sina matcher sist och Värmdö fick en energiboost när gamla trotjänare drog på sig Värmdötröjan igen vilket gav tre poäng direkt. Flempan har sina rutinerade Dahling och Sundberg som gör massor av poäng men nu har man också ynglingen Sebastian Linder som öser in mål! Detta är svårbedömt!

Pellfolk, 17+11=28p

ALLTVÅAN

ÅKER-TUMBA
Toppmatchernas toppmatch så här långt på säsongen! Båda lagen vinner och vinner men…Tumba gör väldigt många mål också! Åker var litet sega i livesändningen mot Viggan sist så då borde väl de räknas som underdogs? Det vete tusan..man har ny spelare inköpt från Wings i Hockeyettan (Warging) och hemmaplan, kan göra Tumba litet medgörliga?

HANINGE-VIGGAN
Coach Bräck i Viggan hade tydligen 11 ord man borta i sista matchen och trots det gjorde man en riktigt bra insats mot Åker där vi kunde berömma många spelare men de har en grinig jäkel som helt enkelt är bäst och blir vansinnig när det går honom emot…fortfarande trots alla år på is!! Mr Patrick Notan Nordström.
Anchors har två riktigt bra målvakter i Frisk och Tysell-Larsson som ger laget bra trygghet ända längst bakifrån och med tuffa backar och en räcka snipers längst fram så vill man upp ifrån en scary fjärdeplats till fastare mark..mellan första och tredje plats. Får inte Viggan tillbaka en del goda spelare till den här matchen räknas de som..underdogs.

TRÅNKAN-JÄRFÄLLA
Trånkan gjorde inte ett enda mål på hemmaplan sist men nu får man en ny chans eftersom man har hemmaplan igen. Motståndarna Järfälla gjorde ingen bra match mot Tumba så chansen till poäng är avsevärt mycket bättre nu. Järfälla har ju målskyttar som Sjöqvist, Backman och Brokvist så…med tyngden i laget utser vi Trånkan till underdogs!

NACKA-GÖTA
Nacka fick igång målskyttet igen mot Trånkan (6-0) och målvakten Filip Johansson får oftast priset som Matchens Lirare så när man nu möter Göta ser man ut som stora favoriter.
Lukas Hilding hittar nätmaskorna flest gånger av alla i Nacka men man har många heta poänggörare i laget.
Göta kämpar ju hårt för sin första trepoängare men kan man verkligen fixa det mot Nacka? Thorsson och gamle Nackaspelaren Palmborg gör målen för Göta men fler måste hitta målnätet, tex Herrström som tidigare var skyttekungen. Fram till nedsläpp är dock Göta underdogs.

Nordström, 10+15=25p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.