Don´t ever mess with an underdog!

Nej, ingen vill vara underdog, fråga Spånga och framförallt Göta! Brommagänget tar sin första trepoängare i Alltvåan vilket de tyckte var extremt skönt!
Spånga spelade stundtals bländande anfallsspel och såg allt annat ut än som underdogs.

Tumbas segertåg tog stopp i bruksmiljö och Järfälla tog nu en trepoängare och stod pall för favoritskapet, Trånkan bara 13 utespelare(?).

Haninges seger över Viggan gör att glappet mellan fyran och femman i tabellen nu är fem poäng!

Flempans seger över Värmdö gör att sex lag är med i racet om en playoff-plats medan det ser mörkt ut för Gnesta och Värmdö som fortsatta Hockeytvåan-lag.

………………

FORTSÄTTNINGSSERIEN

Spångas coach
Nynäs coacher

Christoffer Linder, back, Flempan: -Idag börjar vi matchen bra och är med från start. Har en 3-0 ledning efter första och får till och med beröm av coach. Tyvärr har vi inte samma arbetsmoral resten av matchen och bjuder in Värmdö. Men alltid skönt med 3 poäng och nu är vi med i tabellen igen.

ALLTVÅAN


Rikard Rydén, Åker: -Vinst med 4-1 över Tumba. Tumba börjar matchen bäst och tar även ledningen. Vill kvitterar senare i perioden. 1-1 efter första. Andra perioden är den också jämn och det byts chanser åt båda håll. Mitt i perioden bryter vi ett uppspel och gör 2-1. Vi gör också psykologiska 3-1 i slutet av andra i powerplay. Tredje perioden är ett ställningskrig där jag tycker att vi har ganska bra kontroll på matchen. Vi hinner även med 4-1 med fyra minuter kvar. Det håller vi perioden ut och vinner matchen inför 384 personer i Strängnäs ishall och gör åter upp i serieledning. Riktigt skönt. Ny tuff bortamatch på tisdag mot Järfälla

Uffe Rådbjer, Tumba: -Surt sa räven…… men vi gjorde en hyfsad match men oturen grinade oss i ansiktet. Vi var som bålgetingar runt deras mål men fick inte utdelning, istället gör dom 1-1 på ett hopslag och 2-1 på en kontring efter det att vi skjutit i stolpen. Vi fortsätter trycka på men det ville sig inte utan Åkers fick in en styrning till 3-1. Nu tar vi en ledig helg och kommer tillbaka med friska viljor.

Ludde Zettervall: -Tja Pelle! Jag tycker återigen att vi gör det vi ska för att ta tre poäng på ett helt ok sätt. Tre raka nu och bra självförtroende i gruppen. Nu ska vi ge Tumba en bra omgång på tisdag. Trevlig helg!

Tim Johansson-Bräck, Viggan: -Jäkligt surt såklart. Ganska lågt tempo sett över hela matchen. Tycker att momentum går lite fram och tillbaka. Får tyvärr inte ihop 3 femmor idag och det känns som att det tar ut sin rätt i slutet av matchen.

Thomas Ahlperby, Järfälla: -Jag kan inte skryta över fint spel och vi börjar ju uselt occh släpper in 0-1 efter 15 sekunder!! Killarna såg ju att Trånkan bara hade 13 utespelare och det var säkert omedveten underskattning för vi släpper även in 0-2 en stund senare och hade vi inte gjort 1-2 i slutet av första perioden vet jag inte om vi vunnit den här matchen.
Vi lyckas kvittera i andra perioden trots att det inte funkar speciellt bra men i tredje kämpar killarna till sig segern och dessa tjugo minuter var bra, resten måste vi glömma.

Kjell Svensson, Nacka: -Bra spel men tyvärr gör vi återigen inga mål på de målchanser som vi skapar

Erik Tessmar, Göta: -Tjena Pelle! Äntligen en trepoängare!! Grabbarna ska ha en så otrolig eloge för de här poängen, vi tränare på bänken står och njuter över att alla verkligen gett sig fan på att vi ska vinna. Linus i kassen gör förmodligen sin bästa match någonsin och det tackar vi stort för. En eloge till Ström och hans två linjemän också ?.

Kevin Lindberg, segermålsskytt i Göta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.