Nynäs tog chansen till avgörande på tisdag!

Ja, Nynäs vann till slut matchen mot Sudret vilket gör att det blir en avgörande match mot SPAIF på tisdag.

Fredrik Melin, Sudret:-Hej. Vi gör på det stora hela en bra match. Det rinner iväg med några kassar på slutet när vi måste kliva framåt, så är det ibland. Dom hade lite mer att spela för och var lite hetare i avgörande lägen. Små marginaler!

Robert Spath, Nynäshamn: –  Ja det blev spännande med mycket bråk och gnäll matchen igenom men jag är glad att vi vann till slut.

Christian Wallier, Nynäs, 2-målsskytt: -Tycker att vi gör en bra match! Inte felfri, men vi jobbar stenhårt hela matchen och alla gör det vi ska göra. Nu har vi satt oss i en bra situation med en seriefinal i sista omgången hemma i FolketsHhall. Ska bli grymt kul!

Niklas Gillenfalk, Nynäs, målskytt och matchstraff!!: -Ja riktigt succé! Nä det var en rätt så intensiv match med en massa chanser åt båda hållen. Där det stod och vägde mellan vilka som skulle göra nästa mål! Det var ett mycket fysiskt spel med en massa tacklingar, men vi lyckasde få till vårat spel och satta några för att sen dra ifrån och vinna matchen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.