Sista omgången blir dramatisk!

Javisst, det är nu inga naglar kvar hos vissa klubbledare eftersom det är sanslöst spännande inför sista omgången imorgon tisdag.

I Alltvåan är Åker i ledning och kan spela ganska avslappnat mot Järfälla som behöver vinna för att slippa en otäck PlayOff-plats.

Tumba som ligger på andra plats kan faktiskt också hamna på PO-plats när man möter Haninge. Anchors måste ta tre poäng för att erövra PO-platsen och samtidigt hoppas på att Åker vinner över Järfälla.

Nacka kan även de hamna på PO-platsen om man inte vinner över Viggan och pusslet inte passar dem!!

Tim Johansson-Bräck, Viggan: -Vi laddar som vanligt med träning ikväll. Inga större förändringar än normalt. Vi tränar sista passet på torsdag innan vi tackar för säsongen.

Erik Tessmar, Göta: -Sista omgången imorgon, Trångsund kommer på besök. Ska bli skönt att avsluta säsongen och då förhoppningsvis på bästa sätt såklart. Skade- och sjukdomsläget är helt ok, vi har dock lite skador som gör att vi inte riktigt är full trupp. Tanken för fortsättningen är att vi tränar lite eftersäsong fram till mitten av Mars innan vi går på helledigt.

I Fortsättningsserien LIVESÄNDER vi toppmatchen mellan Nynäs och SPAIF eftersom segraren får spela PlayOff-matcherna mot fyran i Alltvåan!!
Runt nedåtstrecket är det hemskt! Flempan behöver kanske bara en poäng mot Gnesta för att hålla sig undan nedåtkvalet men..Gnesta vann i sista mötet så..Gnesta kommer troligen ladda allt för att försöka nå kvalplatsen. Matchen spelas redan ikväll måndag!
Spånga möter jumbon Värmdö och behöver först och främst ett poäng för att hålla undan mot Gnesta men helst tre poäng för en eventuell trygg femteplats!! Värmdö vann deras sista mötet så….det är ovisst!

Mm, det är sannerligen många variabler som ska falla på plats och det kommer bli glädje och sorg imorgon kväll!! Precis som alltid i idrottsvärlden!

Christoffer Linder, Flempan: -Ja matchen är flyttad och bytt med Gnesta för våran första match i fortsättningsserien krockade då med nått DM spel om jag inte minns fel. Tyvärr spelar j18 i morgon så den hamnade idag. 19.30 i Flempan och vi behöver 1 pinne för att vara klara för div 2 spel nästa sesse.

Kenta Pettersson, Spånga: -Jaa du Pelle!! Det ser ut som det har gjort några veckor nu, hyfsat lång skadelista och en lagom lång sjuklista. Men vi kör med det vi har. Tycker ändå att det ser hyfsat ut, vi spelade helt ok mot Nynäs och har så gjort ett tag, hoppas att målskyttet släpper så blir det nog bra. 

Mattias Lundblad, Rimbo, inga matcher kvar: -Ja vi kommer köra några pass till.. Är du sugen på att komma ut och prov träna?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.