Järfälla med ena benet i Kvalserien?

Favorittippade Järfälla vann första matchen i PlayOff-serien till Kvalserien och det på bortaplan. Det var dock bara ett mål som föll i matchen och i slutet så fick SPAIF spela i PO och tog ut målvakten. Järfälla kunde ändå hålla undan och ta en mycket viktig seger.

Thomas Ahlperby, Järfälla: Skönt, SPAIF kom ut bra och har fin fart på förstafemman. Men, de sköt bara två skott på mål och ett i stolpen i första perioden.
Tyckte vi hade bra koll på matchen men vi var inte så farliga som jag önskade. Svårt att skapa de där heta chanserna och deras målvakt var bra när vi ändå fick avslut.
Det blev ju litet spännande på slutet då domaren tog utvisningar på oss men inte på SPAIF…inte helt nöjd med domarens insats idag, får jag lov att säga.
Nu laddar vi om till på lördag och välkomnar SPAIF till Järfälla Ishall.

Daniel Despotovic, SPAIF: -Ja vi va nära men ändå inte riktigt nära. Surt, men nya tag på lördag.
Domare Ström? Han gör en bra match släpper lite mycket kanske, men åt båda håll. Bra insats.

Samuel Ganslandt, målskytt, Järfälla: -Tjena, tack så mycket! Skickade en skrynklig från blålinjen, men det är bra jobb av forwards som skymmer keepern. Det var mycket ställningskrig därute, men vi hade svårt att komma till farliga lägen. Men vi gör inte en av våra bättre matcher.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.