PlayOff 1/3 till Kvalserien

Torsdag 27 februari SPAIF-JÄRFÄLLA

Ikväll spelas första matchen i PlayOff-serien om vilket lag som får spela den mycket prestigefyllda Kvalserien till Hockeyettan!

SPAIF vann Fortsättningsserien på ett bra sätt och man framstår som ett lag med alltmer ökande form. Det är inte alla lag som haft den utvecklingen ty skador och små trupper påverkar effektiviteten väldigt mycket.

Järfälla hamnade på fjärde plats i Alltvåan och har haft sin beskärda del av skador men..gjort en habil säsong.
KJ Tesch Hellström får dock vila i kvällens match och troligen ett tag till framåt då käken brutits på flera ställen!! Orsaken var en hård puck som for ut i avbytarbåset där KJ väntade på att få hoppa in!!

Vad tror vi om denna matchserie då?
Ja, efter att ha sett SPAIF vinna över Nynäs på ett bra sätt så blir nog detta jämnare än vad JHC-fansen vill tro! Redaktionen håller Järfälla som favoriter men om detta går till tre matcher innan avgörandet kommer så blir vi inte förvånade..

Vad säger coach Thomas Ahlperby, Järfälla: -Tjena!
Scoutat och scoutat, vet inte om det gör någon större skillnad. Vi kommer att möta ett bra lag med ett par spelare som har både kvalite och rutin. För vår del handlar det om att tro på vårt grundspel och vara noggranna med detaljer och passningsspelet. 
Samma lag som mot Åkers och att Strömgren är tillbaka. KJ fick två frakturer på käken så han vilar.

Vad säger coach Daniel Despotovic, SPAIF: -Tja, tack så mycket, det var en skön vinst mot Nynäs, Ne inte något speciellt har väl hört lite om Järfälla men inte mer än så, vi har våran matchplan klar och ska följa den. Gör vi det till 100% så blir det en rolig kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.