Norra klart! Drama…

NORRA

Boden vinner Norra stort och är en lika stark kandidat till Allsvenskan.

I botten var det nervigt värre, ända in i slutet, om vilka som skulle hamna var..
Hanviken fick åter bita i gräset efter en bra match, nu mot Forshaga, och det var först det i allra sista då man får en tveksam utvisning och Forshaga kan göra ett ledningsmål…och så ett till i tom bur.

Forshaga, rookies i Allettan slutar på tredje plats och vi får nog alla lyfta på hatten för detta fartfyllda unga gäng!
Dennis Hall, coach: Tackar, ja vi har hittat den modellen jag ville implementera från början och just nu fungerar det ganska bra tycker jag.
Så var inte alls fallet i början av säsongen då vi låg nästsist efter 10 omgångar…sen vann vi 11 av de kommande 12 matcherna..och gick på en hårsmån till Allettan!! Nu blev vi trea och nog är vi stolta alltid! Vet någon om en Allettarookie hamnat så högt tidigare?
Matchen mot Hanviken var väldigt jämn i början men vi tog över vartefter matchen gick, tycker jag. Man gör dock inte mål hur som helst på Hanviken, som jag gärna en påse cred till! Till sist skickar jag även en påse cred till vår egen Lennartsson som betyder mycket för oss.

Kalix tog två superviktiga poäng från seriesegrarna och även om det saknades viktiga pjäser i Boden så är det respektingivande.

Hudiksvall avslutar Allettan alldeles lysande och gör åtta mål på bortaplan, mot ett bra Teg! Vi får se hur långt detta kan bära!!
Sportchef Lars Lillis Lövbom: -Det var en märklig match i början där vi gör tre mål direkt och sen gör Teg tre mål på tre skott!!
I andra perioden får vi tre mål till och det är nästan klart då..
Beröm till killarna som jobbar bra och är effektiva!
Jag ser säsongen hittills som en trestegsraket eftersom vi började dåligt, helt enkelt, och sedan jobbat oss uppåt hela tiden så sista steget är det som återstår och det gör ju ingenting att vi gör våra bästa prestationer i detta läge!!

Piteå spelade jämnt mot Östersund men till slut blev det seger för ÖIK med sista målet i tom bur!

Borlänge fick till det med alla abrovinklar i de andra matcherna så två poäng mot Enköping räckte hela vägen till en sjätteplats och man slipper ett PlayIn! Bra gnuggat ändå BHF!
Enköping är ett bra lag och jobbar fantastiskt bra men trots skottövertag mm så kunde man inte få till en seger över Borlänge som hade varit nyckeln till vidare spel. Enköping har dock visat en respektingivande kämpaglöd denna säsong.
Daniel Andersson, målkung ESK:
”-Ja riktigt tråkigt.. känns som vi kunde gjort mycket mer den här säsongen. Tycker vi gör en bra match, men vi får inte in pucken. Vi är klart bättre än dom nästan hela matchen. Tråkigt att säsongen tog slut nu, men vi får skylla oss själva när vi gjort en så dålig alletta. Vi har tappat bort många matcher på slarv, sånt har man inte råd med.”

PLAY-IN-gissningar

Kalix – Vännäs
Mariestad- Linden
Piteå-Vallentuna
Visby-Halmstad

Där har ni redaktionens gissningar för kommande Play-In!
På söndag vet vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.