Tre tisdagsmatcher, 28 mål!!

Ja, det blev bara tre matcher kvar till slut då även Viggan var tvungna att kasta in handduken igen pga Coviden!

De tre matcherna ikväll genererade 28 mål där två matcher slutade 9-2 och 2-9!!

Här trodde vi kanske att Tierp skulle sätta litet press på serieledarna men…det gick ju inte alls. Stefan Andersson sa igår att han trodde på en bra chans och att hans killar var bra igång och att deras fina ishall och goda läktarstöd kanske kunde ge poäng…men inte denna gång, Haninge visade prov på rutin och bra moral.

Tierps coach Stefan Andersson:
Första perioden helt ok, märktes att vi inte spelat på länge. Massor av box play i andra, tyvärr så är vi sjukt odisciplinerade, det straffar oss stenhårt. Speciellt med tanke på att vi hade fem spelare borta och fick plocka upp från juniorlaget. Inga undanflykter, Haninge mycket mer rutin i spelet. De var bra. Vi får ladda om till fredag och hoppas få tillbaka lite spelare.

Haninges Ludde Zettervall:
Tack! Måste ändå säga att detta är den finaste hallen vi spelat i denna säsong. Vi spelar ett tight försvarsspel och gör mycket bra offensivt. En riktigt fin insats av grabbarna. Dahl och några till va borta idag av lite olika anledningar. Ingen sjuk

Nynäshamn är med i toppen och vinner övertygande ikväll mot Järna. Bortalaget har det tufft och måste hitta nyckeln till poängskapande snart…annars är det risk för nedflyttning.

Nynäs coach Robert Spath:
Vi gjorde med tanke på speluppehåll pga covid en bra match, tycker Järna la av med mer en 2 min kvar och vi gör 3 snabba. Lite stora siffror än det kanske skulle varit annars, men skönt att vara igång igen!

En stökig match enligt rapporterna och sista perioden blev riktigt jobbig med många utvisningar för Spånga.
Spånga gör 3-1 i början av tredje men Trånkan reducerar i ett PP2 när det är 10 min kvar. Sen får Spånga fler utvisningar och Trånkan kvitterar när klockan visar 59:18!!! Då blir även Spångas målvakt utvisad..för Abuse!!
Under de återstånde 42 sekunderna lyckas Spånga göra 4-3…i Boxplay!! Ganska osannolikt och nog måste de unga tränarna fått sina första gråa hår här??

Spångas coach Tim Johansson-Bräck:
Jag vill lovorda mina killar som aldrig gav upp och kämpade med en god moral..även om några hårda ord yppades under matchen. Vi hade 8-9 ordinarie spelare borta så vi tackar juniorerna för en mycket väl utförd match.
Tycker vi fick väldigt många och ibland märkliga utvisningar som gjorde mig en aning upprörd vilket jag sällan blir under matcherna. Men, det är domaren som dömer och vi andra kan bara tycka saker om det, oftast har de ju rätt!
Vi åker hem med tre poäng vilket ändå var viktigast!

Gustav Ekstrand klämde in segerpucken med 35 sekunder kvar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.