Oj, en torsdagsmatch!

Ja, vi kommer säkert få se fler matcher på udda speldagar för att få ihop spelschemat till slut!

Alltvåan bjöd på en match i Childhoodhallen då Lidingö Vikings tog emot Hammarbypojkarna.

Vi som följde Live-statsuppdateringarna satte kaffet i halsen i tredje perioden och undrade om nån sandat i Lidingöbåset för ingenting funkade där, jo en målskytt kunde Bajen inte tämja nämligen Marcus von Sydow, men det var en skaplig urladdning de bjöd på…6 kassar i sista perioden!!
I Bajen fyllde den äldste spelaren år ikväll, Robin Kokkonen, det firade han med att göra två strutar på Lidingö!!

Sen var det här med restriktionernas upphörande…redaktionen avvaktar några dagar med att jubla innan vi ser att det blir verklighet också…så mycket tok som det varit hittills gör att man knappast litar på någonting längre..
Vi har dock en fråga: Vad ska den här veckan från beslutet till själva upphörandet av restriktionerna innefatta? Om man tar ett beslut så är det väl bara att genomföra detta…omgående? Vad är det att vänta på?

Lidingös coach Martin Pilö var inte helt nöjd:
Ja vi gör två bra perioder, tyvärr åker vi på ett onödigt baklängesmål i slutet av andra på en omställning. Vi startar upp 3e i boxplay och Bajen får alldeles för lätt göra 2-4. I vår iver att reducera ger vi bort frilägen och 2-1:or på löpande band. Riktig härdsmälta som vi snabbt måste skaka av oss inför Sudret borta på söndag.

Backen Marcus von Sydow, 33 år, gör tre av Lidingös fyra mål för kvällen!

Hammarbys Björn Josdal:
Haha tjena! Nä, vi käkade inga ryssfemmor i andra paus, det är ju inte så nyttigt eller tillåtet. Vi lyckades bli av med en del ringrost efter att bara ha spelat typ 2 matcher på 2 månader. Det rann ju i väg där i början på tredje så luften gick väl ur Lidingö en del. Vi gör många saker väldigt bra i tredje men det finns alltid saker att putsa på. Sett över 60 minuter är det en okej match från oss men vi kan betydligt bättre. Blir ju ofta en del klyschor när man skall summera en match men vi måste höja vår lägstanivå. Dalarna är fortfarande lite för djupa. Vi är glada över segern men inte helt nöjda över insatsen. Förhoppningsvis trillar det in lite spelare innan fönstret stänger så vi kan matcha ett fullt lag. Det var väl typ första gången vi kunde ställa nästan en full trupp på isen och dessutom ha två renodlade pp-formationer den här säsongen…… Nu tränar vi och förbereder oss en vecka innan nästa match. Det här gav mersmak.

Robin Kokkonen, födelsedagsbarn och dubbel målskytt!! Grattis på 27-årsdagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.