Fredagens resultat!

Vm-fotboll
Kroatien slog Brasilien och Argentina slog Holland! Båda matcherna gick til PEN…straffar alltså.

Hockeytrean
Brödernas slog Tullinge med 15-5 och Dick Axelsson gjorde 8 poäng men i Tullinge spelade brorsan Nick Axelsson
som också kunde göra mål!! Intervju och målfilm kommer så småningom!

Tränarnas kommentarer kommer under lördagen..en tränare gjorde tre mål!!! Va? …se nedan!

ALLTVÅAN

Nacka, Kjelle Svensson:
-Vi kommer ut och gör en av dom bästa första perioderna denna säsong, sen svänger det lite och vi tappar fokus! Starkt att vi gör 8 mål mindre starkt att vi släpper 6! Men ett steg framåt och vi fortsätter jobba på det💪 Extra kul att Palmen gör en bra första match! (Pontus Palmborg från Göta /red anm)

Göta, Jörgen Hägg:

…………

Haninge, Ludde Zettervall:
-Tycker vi gör en ok match. Ej övertygande egentligen alls. Men 3 poäng är tre poäng. Emil i kassen spikar igen med hjälp av backar och uppoffrande forwards. Jag gillar grabbarnas inställning mer än deras spel idag.

Järfälla, Thomas Ahlperby:
-Tycker att vi gör en bättre match än senast. Dock är vi ineffektiva och gör inte mål på våra chanser. Framförallt i andra perioden där vi är det spelförande laget. Tyvärr är alla deras tre mål alldeles för enkla, med dåligt försvarsspel från vår sida. Deras målvakt var duktig men skjuter du 36 skott bör du göra mål

……….

Tumba, Andreas Norstedt:
-Tycker vi gör en mindre bra första period då vi inte är med och förberedda. Period 2 och 3 jobbar vi in oss i matchen och gör ett riktigt bra jobb och skapar en del bra chanser. Men det räckte inte hela vägen.

Sollentuna, Greg Lindqvist:
-Tjo! Tight och tufft och som vanligt mot Tumba , tycker vi gjorde det bra vi saknade 5 man igen och vinna i Tumba är inte lätt dom gnuggar bra

……….

Flempan, Daniel Despotovic:
-Vi gör en bra match skapar mycket framåt och spelar bra defensivt tyvärr kan vi inte vinna matchen då vi missar lite för mycket chanser vi har bra lägen att avgöra i slutet på tredje samt i ÖT

Lidingö, Martin Pilö:
-Vi kommer inte upp i önskvärd nivå. Sega ben och lågt pucktempo. Vi gnetar oss trots det tillbaka efter ett 0-2 underläge men får vara glada att inte Flempan avgör under de sista 3-4 minuterna av matchen. Positivt att vi tar med oss 2 pinnar till slut! Det krävs en rejäl höjning inför Göta borta på tisdag. Dom kommer säkert vara rejält taggade efter 0 poäng efter två spelade.

FORTS A

Iron, Robert Press:

Rimbo, Mattias Valente:

Viggan, Thomas Ekfeldt:
-Kanske ingen märkvärdig match men vi spelar bra utan puck och kanske borde vi vara bättre med pucken….nu räckte det till tre poäng vilket är det viktigaste.
Vi höll Spånga på utsidan och de lyckades inte bli alltför farliga för oss.
Känns som om vi fått trygghet i laget samtidigt som vi vill ha bättre spelvändningar just nu. Grunderna är dock bra.
Beröm till vår lille målvakt med det stora spelet, Philip Plars!
Vårt mål är att gå rent innan jul så vi får se hur tufft det blir i Tierp!

Spånga, Niklas Lundqvist:

FORTS B

Trånkan, Per Sjöberg:

Tessan Tezenos, Värmdö:
-Med 6-7 man borta så är jag riktigt nöjd med att få inleda serien med 3 poäng. Vi gör en svag första period där vi inte är på tå direkt från start. Trånkan tar sig förbi alldeles för lätt men som tur är får dom ”bara” in 2 kassar innan paus tack vare Philip Nilsson i mål. I andra perioden hämtar vi upp oss och spelar som vi ska. Sista tycker jag vi stänger ner väldigt bra även fast de hade några enstaka lägen att kvittera. Som så många gånger under denna säsong bevisar vi att det finns en otrolig moral och glöd som nu bara stärks efter ytterligare en vinst från underläge! Trevlig helg🍻

Du glömde påpeka att du spelade ikväll och gjorde tre kassar!! 😂 Grymt! Har du tränat nåt!

Ödmjukhet Pelle haha😅 Ja jag kör på fortfarande. Har ju Micke Renberg som sjukgymnast. Och vi kör på fortfarande. Några kilon för mycket med det lär rinna av ganska snabbt nu när man kan va med och träna ordentligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.