Söndagsmatcher 11/12

Sudret fick åka till fastlandet för endast en match den här helgen men nästa helg blir det tydligen två..innan det blir julledighet!

Tumba tog emot Flempan idag ochdet gick inte att skilja dem åt förrän straffar tillämpades! Flempan tog extrapoängen!

ALLTVÅAN

TUMBA, Andreas Norstedt:
-Vi firade 85 år som förening och hyllade Åke Kjerrman som är materialare i Tumba hockey och startat Grödinge SK i Botkyrka, genom att hissa hans namn/vepa i hallen. Då många spelare i Flemingsberg haft honom som materialare så kändes det som en bra match att hylla honom på.

Matchen så är det för många misstag och dåliga passningar som ställer till det, sen är inställningen och vara redo som kommer att diskuteras. Är inte helt nöjd idag.

Åke Kjerrman

FLEMPAN, Daniel Despotovic:
-Ja det var en jämn match över 60 min, kul att vinna på straffar och ta bonus poängen Domarn nivån måste upp nu i alltvåan i dag var det alls inte bra, så jag är nöjd med 2 poäng

FORTS B

Redaktionen hann att se tredjeperioden och livesände den spontant. Gotlänningarna är nog de piggaste tittarna man kan ha då de märkte att det var sändning så kollade den, många av dem!!

Spelet i tredje perioden var litet spänt, Bajen ville behålla sin 3-2-ledning och Sudret försökte få till farliga anfall. Det blev mest kamp med sämre passningsspel men det saknades inte chanser, åt båda håll!

I slutet låg Sudret på medan Bajen spelade lugnt och inte gick på så hårt framåt…när så Bajen fick ett PP i de sista minuterna och Sudret var tvungna att satsa framåt ändå så fick Hammarbys snabbskrinnare Sammy Andersson chansen till ett friläge och det utnyttjade han på bästa sätt, 4-2 till Hammarby.

Bajenkören
Stefan Gustavsson, glad!
Andreas Hansson, Sudret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.